Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

News Headlines – App for Google

News Headlines – App for Google vám doručí nejnovější zprávy přímo na vaši plochu. V horní liště si lze zobrazit přehled nejnovějších zpráv z vybraných kategorií, které si samozřejmě můžete rozkliknout a přečíst celý článek.

[appbox appstore id998256682 oldprice=“89 Kč“]

Icon Plus – Icon & Logo Design

Potřebujete vytvořit ikonu pro vámi vyvíjenou aplikaci? Vyzkoušejte Icon Plus – Icon & Logo Design. Ta vám tvorbu ikon usnadní. A je jedno, zda vytváříte appku pro iOS, macOS či watchOS.

[appbox appstore id1114530071 oldprice=“149 Kč“]

Be Focused Pro – Focus Timer

Organizujte si svůj čas s aplikací Be Focused Pro – Focus Timer. Aplikace vám umožní měřit, jak dlouho děláte určitou aktivitu, můžete si zde nastavit i přestávky. Svůj průběh práce lze prohlédnout zpětně a porovnat si, zda se zlepšujete.

[appbox appstore id961632517 oldprice=“149 Kč“]

Steam

Life is Strange: Before the Storm

Atmosferická hra s bohatým příběhem? To je Life is Strange: Before the Storm. Ve hře hrajete za dívku jménem Chloe Price. Před vámi stojí spousta zajímavých životních rozhodnutí a je jen na vás, které si vyberete.

[appbox steam simple 554620 oldprice=“16.99 €“]

Thief

Thief je pojem. Před mnoha lety se totiž jednalo o skutečně velmi oblíbenou a povedenou hru, na kterou se vývojáři pokusili před pár lety navázat. A celkem se jim to povedlo. Podíváte se do města s viktoriánskou a gothickou atmosférou a budete hrát za zloděje, který do svého kabátu ukryje vše, co se třpytí. Nenechte se zmást – hra nabízí i skvělý příběh i samotnou hratelnost.

[appbox steam simple 239160 oldprice=“29.99 €“]

Layers

Logická hra Layers nabízí několik levelů, které se snažíte zdolat. Ve hře vás čeká několik pastí a složitých hádanek, které se snažíte vyřešit.

[appbox steam simple 661330 oldprice=“0.79 €“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.