Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Ellie’s TV – Kid Safe Videos

Aplikace Ellie’s TV jsou ručně vybírané videa a filmy pro vaše děti přímo z YouTube. Je zcela bez vnějších odkazů a nevhodného obsahu, takže si můžete být jisti, že se vaše dítka budou bavit v bezpečném prostředí. Videa jsou převážně od tvůrců Disney, Pixar nebo Nickelodeon.

[appbox appstore id710634564 oldprice=“79Kč“]

Stickyboard 2

Chcete mít nekonečné možnosti pro vaše každodenní nápady a úkoly? Lepící poznámky různých velikostí a barev lze vytvořit dvojitým poklepáním na tabuli. Můžete je také přesouvat a měnit jejich velikost klepnutím a přetažením prstu. Nechybí ani spojení několika poznámek do jedné skupiny. Aplikace také zahrnuje možnost psát na tabuli s různými barevnými značkami, používat tlačítko „vrátit zpět“ nebo „opakovat“, zobrazit galerii a v neposlední řadě možnost sdílet obsah jako PDF nebo prostý text.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“149Kč“]

Fancy TV – Social Anime Movies

Jste fanoušky kreslených Anime filmů? S Fancy TV nikdy nebudete pozadu. Obsah je často aktualizován! Kromě filmů máte možnost poslouchat i Anime rádio, hudbu či samostatné klipy.

[appbox appstore id1282972755 oldprice=“79Kč“]

Picx – Photo Blend Editor

Picx je editor pro vaše fotografie, který umí vytvořit dvojité efekty expozice. Použijte aplikaci pro spojení dvou obrázků do jednoho s výkonnými režimy prolnutí vrstev. Na pomoc máte přes 40 kreativních filtrů. Nabízí jednoduché sdílení na sociální sítě jako je Instagram, Messenger nebo Line.

[appbox appstore id1274450569 oldprice=“25Kč“]

Who’s my mutter?

Tato aplikace byla vyvinuta proto, aby vám pomohla odhalit plemeno vašeho psa. Jednoduše namiřte fotoaparát na vašeho mazlíčka a aplikace během chvilky dohledá informace. Může také najít v okolí podobnou nebo stejnou rasu a s jeho páníčkem se můžete spojit například přes Facebook.

[appbox appstore id1309124737 oldprice=“25Kč“]

Magic Call Pro

Jste v často v nesnázích a nebo čelíte nepříjemným konverzacím? Máme pro vás „únikovku“. Simulujte příchozí hovor! V aplikaci Magic Call Pro si přizpůsobíte ID volajícího, jeho obrázek, číslo a vyzváněcí tón a poté jednoduše vyberete kdo vám má zavolat. S pomocí funkce 3D Touch je dokonce možné využít rychlou volbu bez vstupu do aplikace.

[appbox appstore id1269010857 oldprice=“49Kč“]

Business Inspiration Classics

S touto kolekcí více než 27 nejlepších klasik na téma inspirace a úspěchu můžete ve vašem podnikání zažít raketový start. Získejte obchodní vedení Henryho Forda nebo Benjamina Franklina! Papírová verze této sbírky by vás stála stovky, né-li tisíce korun v každém knihkupectví.

[appbox appstore id405506317 oldprice=“25Kč“]

iPhone X notch FB

Dnes nejčtenější

.