Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My Gratitude Journal

My Gratitude Journal vampire pomůže začít lépe oceňovat maličkosti a být co nejvíce pozitivní. Zvažte všechny dobré činy, kterých jste byli svědky nebo které se staly přímo vám a zaznamenejte je do deníku. Každá položka může obsahovat údaje o poloze, fotografie nebo dokonce i emoce. Své výsledky můžete buď udržet v soukromí nebo je naopak sdílet s ostatními. Po každém novém vstupu se objeví inspirativní citát nebo motivační rada.

[appbox appstore id1164553256 oldprice=“79Kč“]

FISHI – Fisheye Camera

Fishi poskytuje sférický pohled na svět. Můžete si vybrat ze čtyř různých typů objektivů typu rybí oko a všechny čtyři můžete zvýraznit režimem bublinkových očí. Aplikace vám umožňuje pořizovat fotografie s kamerami směřujícími dopředu i dozadu, stejně jako nahrávat video. Videa mohou obsahovat různé vestavěné zvukové stopy na pozadí. Veškerý zaznamenaný obsah se uloží přímo do knihovny fotografií.

[appbox appstore id1372697063 oldprice=“25Kč“]

ORBIT – multiplayer space battles!

Orbit staví přátele proti sobě v multiplayerových vesmírných bitvách. Nastavte své pohledy na planetách svých soupeřů, abyste ukradli jejich body. Čím déle vaše rakety cestují, tím více bodů získáte, takže se pokuste využít gravitaci k prakování přes galaxii. Hra podporuje až čtyři hráče a nabízí náhodně generované sluneční systémy.

[appbox appstore id1063045023 oldprice=“Kč“]

SnakeBox!

Toto není klasický „snake“! Je přeci jen trochu náročnější, než staré klasiky, které se nacházely snad u všech mobilních telefonů. Vaším úkolem bude sníst zelené tečky, zatímco se budete snažit vyhývat červeným a černým. Předveďte své reflexy a porovnejte své skóre s přáteli nebo globálně.

[appbox appstore id1426831523 oldprice=“25Kč“]

Sheep Legion 2- single-player strategy games

Jedna z nejoblíbenějších „single-player“ her vůbec! Ve hře Sheep Legion 2 budete ovládat hlavního hrdinu a budete se pokoušet zaznamenávat nejvyšší skóre. Ukažte své strategické dovednosti a vyhrajte!

[appbox appstore id1207135106 oldprice=“25Kč“]

HanYou – Chinese Recognizer

HanYou je moderní offline čínský slovník, který obsahuje spoustu dalších funkcí, například pomocník čtení nebo samotný učitel jazyka. Aplikace je vybavena výkonnou technologií OCR, která byla vyvinuta interně a byla průběžně vylepšována během posledních 6 let. Její algoritmy vám umožní rozpoznat více jak 13.000 čínských znaků, a to jak zjednodušených, tak tradičních. Ať už na obrázcích nebo na fotografii.

[appbox appstore id901093520 oldprice=“149Kč“]

PirTie

I Live je jeden z nejinovativnějších a nejrealističtějších simulátorů života, jaký byl kdy vytvořen. Obsahuje více než 5000 snímků pro animaci, dynamické osvětlení a stíny. Přiveďte na svět své malé dítě, kojte ho, sledujte jak roste, dávejte mu lásku. Připravte se na budoucnost pomocí této skvělé aplikace!

[appbox appstore id597276380 oldprice=“25Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.