Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Wifi Signal Strength Explorer

S aplikací Wifi Signal Strength Explorer sledujte sílu signálu připojení k Wifi. Zařízení se pak připojí k Wifi s největším signálem. Síla připojení se vám může ukázat i v procentech.

[appbox appstore id1177934624 oldprice=“179Kč“]

Copy´em Paste (Clipboard Mgr.)

S Copy´em Paste si zkopírujete jakýkoliv text, obrázky, PDF soubory a mnoho dalšího. Ty se poté uloží do okna aplikace a vy je můžete použít kdykoliv budete potřebovat.

[appbox appstore id876540291 oldprice=“379Kč“]

Steam

Total War™: ROME II – Emperor Edition

Total War: ROME II se odehrává se starověkém Římě, kdy budujete města a budovy a cvičíte svá vojska. Také se strategicky snažíte dobít území ostatních hráčů. Pro milovníky strategie je tato hra jako dělaná.

[appbox steam simple 214950 oldprice=“54.99 €“]

Europa Universalis IV

Vynikající strategie, ve které můžete díky válčení, ale i obchodu, změnit chod dějin během novověku s libovolným národem, to je Europa Universalis IV. Této hře lze vytknout opravdu máloco a zabaví vás minimálně na desítky hodin.

[appbox steam simple 236850 oldprice=“39.99 €“]

Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV je dnešní další strategií, avšak tentokrát z prostředí 2. světové války. Vyberte si svůj stát a budujte ho. Na výběr je i Československo, ale připravte se, že ubránit náš stát je opravdu náročné.

[appbox steam simple 394360 oldprice=“39.99 €“]

Darkest Dungeon®

Darkest Dungeon je hra s gotickou tématikou ze života dobrodruhů. Obsahuje tři typy prostředí, tři různé bosse a pro vás 16 povolání, ze kterých můžete vybírat. Hra je tvořena pěknou ručně kreslenou 2D grafikou. Potěší také přítomnost českých titulků.

[appbox steam simple 262060 oldprice=“22.99 €“]

iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.