Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Calendar 366 II

Calendar 366 II je graficky velmi pěknou aplikací s kalendářem. Ten se ukrývá ve vrchní liště vašeho Macu a nabízí vše důležité, co byste od kalendáře čekali.

[appbox appstore id1265895169 oldprice=“449 Kč“]

Savings 1

Savings 1 můžeme zařadit do katerogie takzvaných „money managerů“, tedy aplikací, které se mají starat o správu vašich financí. Obsahuje správu rozpočtů, přehled příjmů a výdajů a nabídne také přehledné grafy a tabulky.

[appbox appstore id407094598 oldprice=“449 Kč“]

SQLPro Studio

SQLPro Studio je aplikací pro správu databází. Podporuje databázové servery MySQL & MariaDB, PostgreSQL, Microsoft SQL Server (2005 a novější) a Oracle (8i či novější).

[appbox appstore id985614903 oldprice=“3.499 Kč“]

Steam

Cities: Skylines

SimCity už má několik let konkurenci v podobě Cities: Skylines. A podle mnoha hráčů je právě tento titul v současnosti tou nejlepší budovatelskou strategií. Jednak můžete stavět na opravdu obrovské ploše, ale potěší i podpora módů, takže téměř nekonečný seznam budov, silnic či objektů, které si můžete do hry přidat.

[appbox steam simple 255710 oldprice=“27.99 €“]

Human: Fall Flat

Human: Fall Flat si nejvíce užijete s kamarády. Ve hře se ujmete role malého panáčka, na kterého čeká spousta úkolů. Ty jsou všechny založeny na fyzice a je na vás, abyste pomocí ovládání obou rukou zvládli všechny nástrahy vyřešit.

[appbox steam simple 477160 oldprice=“14.99 €“]

Total War: WARHAMMER II

Total War je série známá pro své výborné zpracování určitého úseku historie, ve kterém se daný díl odehrává. WARHAMMER II je zasazen do stejnojmenného fiktivního fantasy světa, avšak hratelnost je věrná celé sérii. Čeká vá strategické manévrování na mapě, vyjednávání, správa měst a mnoho dalšího. V neposlední řade se samozřejmě dočkáte i soubojů, ve kterých ovládáte každou vaši jednotku.

[appbox steam simple 594570 oldprice=“59.99 €“]

2017 MacBook FB

Dnes nejčtenější

.