Zavřít reklamu

Aplikace GIF Brewery 3, která slouží ke snadnému vytváření GIFů z videa, je nyní zcela zdarma. Aplikaci totiž koupil Gfycat, což je rychle rostoucí video platforma s animovanými obrázky, která je mezi zahraničními uživateli poměrně populární. GIF Brewery 3 zůstává i nadále exkluzivitou na macOS, ale v nové aktualizaci získal spoustu novinek a hlavně nyní pochopitelně ve velkém podporuje Gfycat.

Aplikace původně stála 4,99€, tedy přibližně 135 Kč, nyní si jí ale každý majitel počítače od Applu může stáhnout skrze Mac App Store zcela zdarma. Aplikaci používáme i v redakci a podle našeho názoru se jedná o vůbec nejlepší nástroj na vytváření GIFů.

Díky nové aktualizaci je možné vytvořený GIF rovnou nahrát na Gfycat, odkud jej už můžete sdílet na sociální sítě, jako je například Facebook. Na Gfycat můžete z aplikace GIF Brewery 3 nahrávat GIFy buďto po svým účtem nebo i anonymně, kdy není potřeba žádné přihlášení. Stejně je možné si nechat GIF vyexportovat přímo do počítače, jak to bylo možné doposud.

[appbox appstore simple id1081413713]

gif-brewery-3-fb

Dnes nejčtenější

.