Zavřít reklamu

GIF Brewery 3 iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Keep Note
Keep Note je přehlednou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všelijakých poznámek. Jednoduše přidávejte, vymazávejte či prohledávejte vaše poznámky. Aplikace vám umožní okamžitě přeskakovat mezi různými soubory za pomocí přehledného seznamu. V momentě, kdy se potřebujete soustředit na jeden jediný soubor, tak můžete seznam souborů jednoduše skrýt. Kepp Note vám nabízí 8 barev pro vaše zápisy, 5 různých fontů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id617616732 oldprice=“1,99€“]

GIF Brewery 3
GIF Brewery 3 je užitečnou aplikací pro každého, kdo rád vytváří GIFy z videí. Tato aplikace udělá všechnu těžkou práci za vás. GIF Brewery 3 vám umožní oříznout a změnit velikost videí přímo na GIFy. Aplikovat na své výtvory můžete také různé filtry.

[appbox appstore id1081413713 oldprice=“4,99€“]

Menu Tab
Potřebujete rychlý přístup k Microsoft Office? Menu Tab vám to zajistí. Tato aplikace vám umožní rychlý a jednoduchý přístup z menu bar k online Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook a One Note. Menu Tab vám umožní editovat vaše dokumenty, vytvářet prezentace, číst emaily a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1071154217 oldprice=“9,99€“]

My PaintBrush
My PaintBrush je výkonnou malovací a kreslící aplikací. Využijte inspirativní nástroje a štětce k vytvoření skvělých obrazů na vašem Macu. My PaintBrush je skvělou a nezbytnou aplikací pro každou kreativní duši.

[appbox appstore id583822799 oldprice=“5,99€“]

Readit News
S Readit News se nyní můžete okamžitě mrknout na čerstvé zprávy z vaší oblíbené internetové stránky. Stačí kliknout na ikonu, která je umístěna v menu bar a prolétnout všechny důležité zprávy.

[appbox appstore id1067596791 oldprice=“1,99€“]

Copied
Copied je fajnovým manažerem pro správu vašeho kopírovaného textu. Ukládejte texty, odkazy a obrázky z jakékoliv aplikace. S Copied budete mít okamžitý přístup k vašemu uloženému obsahu přímo z menubar. Synchronizace mezi vašimi iOS zařízeními je samozřejmostí.

[appbox appstore id1026349850 oldprice=“7,99€“]

Fast Motion Clipper
Tato aplikace vám umožní z vašich video souborů vytvořit mnohem rychlejší videa. Pokud si vyberete ve vašem videu nějakou sekci, kterou chcete zrychlit, tak poté si tuto sekci můžete i samostatně uložit. S touto aplikací také není problém vybrat si ve videu několik částí, které by měly mít odlišnou rychlost. Fast Motion Clipper podporuje .Mov, .Mp4 a .3gp.

[appbox appstore id1086432026 oldprice=“4,99€“]

Photo: cnet.com Photo: cnet.com

Dnes nejčtenější

.