Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud často cestujete s Macem, iPadem či jinou poměrně drahou věcí, vsadím se, že jste se nejednou obávali o jejich odcizení. Dnešní zloději jsou totiž skutečně vynalézaví a k vaší cennosti se dokáží dostat doslova za pár vteřin. Naštěstí však existují způsoby, jak jim v tom zabránit. Jedním z nich je využívání speciálních nevykradnutelných batohů, které vypadají jako běžné batohy, ale zloději si na nich jednoduše vylámou zuby. A právě na dva takové máme pro vás dnes slevu.

Batoh XD Design BobbyBizz

Jako první bychom vám rádi představili batoh XD Design BobbyBizz. Ten se může pochlubit jak velmi povedeným designem, tak i geniálním zadním otevíráním, díky kterému je jej prakticky nemožné vykrást. Do batohu bez problému schováte i 15,6” notebook, který bude díky použití kvalitních materiálů uvnitř jako v bavlnce. Těšit se ale můžete i na velké množství kapes, do kterých bezpečně uschováte své další poklady. Příjemným bonusem je pak boční držadlo, díky kterému lze využívat batoh i jako klasickou brašnu, nepromokavý povrch, reflexní prvky či kovový vnitřní rám pro perfektní tvar. 

Běžná cena batohu XD Design BobbyBizz je 2729 korun. Díky slevovému kódu vás však vyjde jen na 1890 korun. Stačí, abyste do pole pro slevový kód PROMO19XDDSGNA zadali a 839 korun vám bude automaticky odečteno. Ale pozor, kód lze využít pouze 20x, s nákupem tedy rozhodně nevyčkávejte. Akce platí ode dneška, čili 25. ledna, do 30. ledna. Kompletní podmínky akce naleznete zde.

Batoh XD Design Bobby anti-theft

Druhým „pánem na holení“ je batoh XD Design Bobby anti-theft backpack v šedé barvě. Jak již samotný název napovídá, jedná se o velmi pěkný batoh, do kterého je prakticky nemožné se dostat jinak než standardně přes zipy. Batoh se chlubí speciálním zadním otevíráním, nepromovakým materiálem, který navíc nelze jednoduše proříznout, skrytými kapsami či reflexními prvky, které oceníte například při pohybu na silnici v noci. Batoh je dostatečně velký i na to, abyste do něj vměstnali klasický 15,6″ notebook, díky čemuž nebudete mít problémy ani s přenášením 15″ MacBooku Pro.

Běžná cena batohu XD Design Bobby je 2459 korun. Díky slevovému kódu vás však vyjde jen na 1810 korun. Stačí, abyste do pole pro slevový kód PROMO19XDDSGNB zadali a 649 korun vám bude automaticky odečteno. Ale pozor, kód lze využít pouze 30x, s nákupem tedy rozhodně nevyčkávejte. Akce platí ode dneška, čili 25. ledna, do 30. ledna. Kompletní podmínky akce naleznete zde. 

Návod na zadání slevového kódu: 

kosik-slevovy-kod

Snad jsme vám tedy dnešní mrazivý den tímto malým dárečkem alespoň částečně zpříjemnili a váš nový batoh si pořádně užijete. Pokud vás však dnešní slevové kódy nenadchly, nezoufejte. Další slevy se totiž budou na našem webu objevovat v průběhu následujících týdnů.

LSA-Head-XD-Design-Batohy

Dnes nejčtenější

.