Zavřít reklamu

Žijeme v moderních časech, kdy se klade extrémní důraz na životní prostředí a zároveň jsme svědky bohatého rozmachu moderních technologií. Pravděpodobně drtivá většina z nás disponuje chytrým telefonem, laptopem a dalšími doplňky, o kterých se lidem ještě před dvaceti lety mohlo jen zdát. Slyšeli jste ale někdy o „chytrém“ batohu na notebook, který využívá solární energii pro nabíjení vašich zařízení?

Přesně s tímto si spolehlivě poradí Kingsons Beam Solar Laptop Backpack, který se může stát vašim kamarádem do deště. Tento batoh se pyšní maximální úhlopříčkou 15,6″, objemem 19 litrů a hmotností 1,26 kilogramů. Jak vám může být ihned jasné, solární batoh těží především ze svého solárního panelu na svých zádech. Díky němu jste totiž schopni nabít například iPhone X za pouhých 2,5 hodiny, nebo powerbanku s kapacitou 10 tisíc mAH za 9 hodin. Jelikož je Kingsons Beam Solar Laptop Backpack primárně určen pro nošení notebooků, nabízí vypolstrované přihrádky, a dokonce nabízí speciální přihrádku i pro tablet do velikosti 10,1″.

Pojďme se ale pořádně podívat na hlavní prvek, který z tohoto produktu dělám to, čím je. Tímto máme samozřejmě na mysli vysoce efektivní solární panel, který se rozhodně nedá považovat za jen tak ledajaký. Jedná se totiž o velmi lehký, ohebný a velice výkonný kousek technologie. Tento panel dokáže zajistit až 9W nabíjení a navíc se pyšní inteligentní funkcí automatického spouštění nabíjení, které se spustí automaticky při dostatečném světle. Díky tomu uživatelům opadá jakási povinnost aktivace tohoto panelu a vy tím pádem nemusíte téměř nic řešit.

Při výrobě batohu se navíc sáhlo po voděodolném materiálu, který snáze ochrání jeho obsah i při mírném dešti. Mezi další výhody, které ocení především cestovatelé, se řadí kompaktní rozměry (46 x 32 x 15 cm), díky kterým můžete batoh využít i jako příruční zavazadlo do letadla, a rozhodně vám přijde vhod zámek na přezce, který vás ochrání před případnou krádeží.

Kingsons Beam Solar Laptop Backpack

Jak jsme již jemně naznačili v předchozím odstavci, solární batoh Kingsons Beam Solar Laptop Backpack ocení především všichni cestovatelé, kteří jsou už unavení z jejich věčné závislosti na různých powerbankách. S pomocí tohoto produktu si totiž dokážete vyrobit „šťávu“ pro vaše produkty kdykoliv, kdy na vás bude alespoň jemně svítit slunce. Tento batoh si můžete pořídit za 3 990 Kč, což se na první pohled může zdát jako extrémně vysoká částka za pouhý batoh. Pokud se ale podíváte na všechny výhody a spadáte do cílové skupiny tohoto výrobku, poté se jedná o perfektní investici, která vás nikdy nezklame.

Dnes nejčtenější

.