Zavřít reklamu

Nové iPhony už jsou s námi pěkných pár měsíců. Zraky se tedy nyní ubírají k podzimu letošního roku, kdy Apple opět nové iPhony představí. Hlavní otázkou jako vždy zůstává, co nabídnou nového, v čem se zlepší a jak budou vůbec vypadat. Ke slovu se rovněž dostávají designeři se svými koncepty možných podob iPhonu XI. Dnes tu máme velmi zajímavý počin, který ve velkém vychází z nejnovějšího iPadu Pro a samozřejmě iPhonu X.

IPhone je v konceptu vyobrazen s konektorem USB-C, který tak nahrazuje Lightning konektor představený spolu s iPhonem 5. Díky USB-C by tak mohl nadcházející iPhone být kompatibilní s nabíječkami pro iPad Pro nebo Mac. Ve velkém se také hovoří o příchodu trojitého fotoaparátu. Je zcela jasné, že fotoaparát u nových iPhonů bude opět špička mezi smartphony. Otázkou je, zda by se fotoaparát nedal nadesignovat o něco lépe. Mně osobně by se takový vzhled fotoaparátu nelíbil. Použité materiály jsou v konceptu totožné s momentálně nejnovějšími modely.

Dle konceptu by se v novém iPhonu mohl nacházet i Touch ID umístěný přímo v displeji, což je momentálně trendem u vlajkových modelů androidí konkurence. Je těžko představitelné, že by se Apple chtěl vracet k technologii, která je několikrát méně bezpečnější než Face ID jen kvůli tomu, že vyrobit lze. Ovšem je třeba říct, že na Touch ID nedá spousta uživatelů dopustit a jistě by takové řešení uvítala. Drobné úpravy se pak dočkal i výřez v horní části displeje. Na obrázky s chystaného konceptu se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem.

Na nové iPhony si ale ještě chvíli počkáme. Do oficiálního představení se vyrojí ještě několik konceptů, o kterých vás samozřejmě budeme informovat. Jak se vám tento koncept líbí?

iPhone 11-fb

Dnes nejčtenější

.