Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Word Swag – Cool Fonts

S aplikací Word Swag přidáte do svých fotografií text v některém z krásných fontů. Stačí vymyslet zajímavý text, vybrat font a přidat jej do obrázku.

[appbox appstore id645746786 oldprice=“149 Kč“]

Blink – Quick Memo

Blink je aplikací pro vytváření rychlých poznámek. Appka nabízí čistý a jednoduchý design a pro vytvoření poznámky stačí kliknout na volný prostor a psát. Poznámka se poté přesune do popředí. U jednotlivých položek si můžete určit jejich prioritu.

[appbox appstore id1182856129 oldprice=“29 Kč“]

BigfootMoji – Crazy Sasquatch & Bigfoot Emojis

Bigfoot, neboli Sněžný muž, je stále pouze legendou, to však nebrání tomu, abyste ho neměli coby samolepky a emotikony ve svém iPhonu. S touto appkou získáte celkem 80 emoji a samolepek.

[appbox appstore id1213389862 oldprice=“89 Kč“]

Fireworks Tap

Tato aplikace zaujme především děti, ale může být nápomocna i vám k vytvoření screenshotů pro pozadí telefonu. Její ovládání je velmi snadné – pouhým ťukáním na displej vytváříte ohňostroje různých barev.

[appbox appstore id938939446 oldprice=“59 Kč“]

IQ Test & IQ challenge: What´s my IQ?

Vyzkoušejte tento test a zjistěte, jaké je vaše IQ. Jsou pro vás připraveny dva testy s 39, respektive 33 otázkami. Po dokončení se dozvíte i správné odpovědi.

[appbox appstore id1055157716 oldprice=“89 Kč“]

Nursery Rhymes: Goldilocks and the Three Bears

Stáhněte svým dětem předělávku klasické poznámky o Mášence a třech medvědech. Může tak jít o skvělý způsob, jak procvičit jejich znalost angličtiny.

[appbox appstore id1057724184 oldprice=“29 Kč“]

iPHone in hand unsplash fb

Dnes nejčtenější

.