Zavřít reklamu

O chystaných originálních pořadech Applu, které se kalifornský gigant chystá skrze své produkty streamovat, se šušká již pěkných pár měsíců, ve kterých jsme mohli krom názvů pořadů slyšet i zvučná jména filmových tvůrců, kteří se Applu podařili zlanařit.  Posledním „úlovkem“ je podle čerstvých informací známý režisér Justin Lin, který se bude na obsahu Applu podílet též.. Režisér doposud pracoval pro Sony Pictures TV, nyní se však chystá s celou svou společností Perfect Storm Entertainment připojit pod křídla Applu.

Justin Lin se proslavil především díky kultovní sérii Rychle a zběsile, ke které se dostal v roce 2006, při natáčení třetího dílu s názvem Tokijská jízda. Ve svém portfóliu se taktéž pyšní režií pilotních dílů některých seriálů, mezi kterými bychom mohli najít například S.W.A.T, Temný případ, Zpátky do školy a další.

Nové originální pořady Applu bychom si mohli v budoucnu pouštět na podobné Apple TV:

Ačkoliv Apple zatím nevydal žádné oficiální oznámení, můžeme očekávat vskutku nabitou nabídku filmů, seriálů, či televizních pořadů. Jablečná společnost je poměrně často v kontaktu s nejrůznějšími celebritami, producenty a režiséry, díky čemuž je jasné, že to se svou streamovací platformou myslí skutečně vážně a na trhu si plánuje vybudovat silné postavení.

Využívali jste doteď služeb Netflixu nebo jiných konkurenčních webů? Zdali ano, byli byste ochotní přejít na platformu od Applu? Dejte nám vědět váš názor pomocí komentářů.

justin-lin-uzavira-tv-smlouvu-s-apple,

Dnes nejčtenější

.