Zavřít reklamu

Snaha Applu o vybudování vlastní kartotéky originálních pořadů se čím dál více stupňuje. Poté, co se mu podařilo do týmu přivést další zvučná jména z filmového průmyslu a dojednat výrobu nových pořadů totiž podle informací portálu Deadline ulovil další velmi zajímavý filmařský počin. V budoucnu nám totiž na své platformě podle všeho naservíruje futuristické drama na pokračování režírované režizérem tří dílů Hunger Games.

Podle informací, které včera obletěly svět, ponese seriál název “See” a na obrazovkách se představí v celkem osmi dílech. Ačkoliv přesný děj novinky není doposud známý, jeho tvůrci nastiňují, že se bude jednat o epické sci-fi drama z budoucnosti, které by se mělo točit kolem rozdělování či budováni světa. Na přesný děj si však budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Apple se totiž na tomto seriálu dohodl s jeho tvůrci Stevenem Knightem a Francisem Lawrencem teprve před pár dny. Právě díky režizéru Lawrencovi bychom se však mohli dočkat opravdu kvalitní podívané. Na svém kontě má totiž například takové trháky jako Hunger Games: Vražedná pomsta, obě části Hunger Games: Síly vzdoru či povedený seriál Doteky osudu.

Na nové Apple TV 4K se bude originální obsah Applu skvěle vyjímat:

Uspěje Apple s novými pořady?

Krom seriálu See nám pak Apple hodlá naservírovat i Amazing Stories od světoznámého Stevena Spielberga, otce Jurského parku, či na psychologický triller You Are Sleeping? V plánu je je však pořadů daleko více. Tak či tak bude nejspíš záležet na diváckém zájmu, který však není u pořadů z dílny Applu takový, jaký by si jablečná společnost nejspíše představovala. Její pořady Carpool Karaoke a Planet of the Apps totiž sklízí po celém světě spíše negativní hodnocení.  Nechme se však překvapit. Už teď je totiž jasné, že se novinky, které Apple chystá, nemohou s těmito dvěma seriály minimálně po finanční stránce vůbec rovnat, tudíž je jasné, že diváka zaujmout rozhodně mohou. Uvidíme.

Apple TV shows FB

Dnes nejčtenější

.