Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Spher – All Social Media Apps In One App

Pokud chcete mít všechny své sociální sítě přístupné z jedné aplikace, vyzkoušejte Spher. Přihlásíte se v ní na Instagram, Facebook, Twitter, Youtube a mnoho dalších. Dohromady je aplikace propojena s dvacítkou sociálních sítí a služeb.

[appbox appstore id1100690019 oldprice=“299 Kč“]

Color by Number: Pixel Art

Color by Number je relaxační vybarvování pixelových obrázků. Všechny jednotlivé pixely jsou označeny číslem, které specifikuje určitou barvu, kterou pixely vybarvíte. Obrázků je v této free verzi přístupných celkem dost a tak si vybere každý.

[appbox appstore id1339388479 oldprice=“149 Kč“]

Shapeuku – Shape Puzzle Game

Logická puzzle hra Shapeuku je opravdu zajímavá. Musíte v ní umisťovat předem dané objekty na „herní plán“ tak, abyste v každém řádku i sloupci nakonec měli správný počet vyplněných políček. Minimalistický design i jednoduchá hratelnost jsou hlavními plusy tohoto titulu.

[appbox appstore id1406128582 oldprice=“29 Kč“]

Endarked

Endarked nabídne zajímavý příběh i originální hratelnost ve 40 levelech. Budete se svým zařízením muset pohybovat, spojovat linky, využívat portály a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1349694264 oldprice=“29 Kč“]

World Of Navy Ships

World Of Navy Ships nás přesune do 20. století a pustíme se do lodních bitev. Hra je pěkně graficky zpracovaná a nabízí reálné lodě i zbraně.

[appbox appstore id879828836 oldprice=“59 Kč“]

FIST OF AWESOME

V této bláznivé hře se medvědi ujali vlády nad světem a my se tak musíme převtělit do role dřevorubce, který cestuje časem a snaží se medvědi přemoci pomocí svých pěstí. Milovníci pixelové grafiky budou nadšeni.

[appbox appstore id701415127 oldprice=“119 Kč“]

Zoo Sounds – Safe Toddler Fun

Děti si užijí zábavu se Zoo Sounds. Hra obsahuje 30 animovaných zvířat, ze kterých si vždy dítě jedno vybere a uslyší jeho zvuk a uvidí, jak se zvíře pohybuje. Hra je určena těm opravdu nejmenším, neobsahuje reklamy ani žádné děsivé zvuky či animace.

[appbox appstore id1444353918 oldprice=“59 Kč“]

iPhone-iPad-fb

Dnes nejčtenější

.