Zavřít reklamu

Pokud se rozhodnete zakoupit Apple Watch, na jejich vrácení máte zpravidla 14 dní. Vypadá to však, že se tato lhůta velmi slušně prodlouží. Kalifornský gigant totiž začal rozesílat do svých Apple Storů a k autorizovaným prodejcům interní dokument, dle kterého by mělo být již brzy možné hodinky vrátit do 45 dní od nákupu. Vypadá to však, že k navrácení po takto dlouhé době budete muset mít řádný důvod – sledování srdečních funkcí.

Dokument, který se podařil získat kolegům z portálu MacRumors, informuje prodejce o tom, že zákazníky, kteří budou mít zájem o vrácení hodinek ve 45denní lhůtě, mají odkázat přímo na podporu Applu, která s nimi bude řešit jejich požadavky individuálně. Ke kontaktu mají zákazníci využít email, online chat či klasický telefonát.

Takto vypadají nejnovější Apple Watch Series 4, které disponují i senzorem EKG:

V tuto chvíli nejsou známy žádné další detaily, které by novinku poodhalily. Ostatně, ani samotný Apple se k celé záležitosti zatím oficiálně nevyjádřil. Prodloužení doby na vrácení hodinek si však lze zkrátka vysvětlit tak, že si je Apple vědom toho, že právě k monitorování zdravotních funkcí mohou uživatelé potřebovat více času, než si skutečně ověří, zda je na něj spolehnutí. 

Pokud se Apple pro zavedení podobné novinky rozhodl, dá se očekávat její oficiální oznámení v řádu několika hodin, maximálně dnů. Díky tomu bychom tak mohli mít jasno i v tom, zda se jedná jen o speciální předvánoční akci, nebo umožní Apple testování svých hodinek po delší dobu již navždy. 

apple watch fb

Dnes nejčtenější

.