Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Každý z nás má jistě věci, které potřebuje mít v bezpečí, někdo si zase chce svou skříňku ve škole zamykat nejenom efektivně, ale i efektně. Pro tyto i další případy je zde chytrý zámek, který dokáže z vašeho smartphonu udělat superbezpečný, unikátní klíč.

Speciální aplikace je k dispozici pro operační systém iOS i Android, díky absenci klíče odpadá řada obvyklých komplikací a nepříjemností,  jako je starost se ztraceným klíčem, zapomentým heslem nebo neoprávněným kopírováním klíče. Chytrý zámek je skvěle použitelný pro dveře, skříně, ale také zavazadla nejrůznějšího typu nebo třeba skříňky v šatně. Jeden zámek lze navíc nakonfigurovat pro více uživatelů, aplikace umožňuje sledování aktivity, spojené se zámkem, stejně jako její sdílení. Díky odolnosti třídy IP65 lze zámek bez obav použít i v exteriéru. Vestavěná baterie CR2025 umožňuje zhruba 1000 odemčení.

Chytrý bezpečnostní visací zámek zakoupíte na webu TomTop za akční cenu 204 korun, sleva je omezena počtem kusů. Poštovné do České republiky je zcela zdarma, zboží obdržíte nejpozději do 20 pracovních dní.

Smart Padlock fb

Dnes nejčtenější

.