Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zimní semestr je tady a s ním i skvělá akce Back to school na iWant, která přináší slevy na jablečné produkty. Vybavte se ke studiu vhodným MacBookem nebo iPadem se slevou 10 % a nebo o 30 % levnějšími Beatsy.

MacBook je bezpochyby nejoblíbenějším počítačem pro práci i studium. Pokročilý operační systém, výkonný hardware a intuitivní ovládání. Díky výkonným procesorům, špičkové grafice, dlouhé výdrži a nebezpečně rychlému úložišti zvládá Mac práci s velkými soubory i profi aplikacemi levou zadní. Vybrané Macy a MacBooky pořídíte až do 27. 10. 2018 se slevou 10 %, MacBook Air 13” pak za krásných 23 990 Kč.

10 % ušetříte také při nákupu iPadů a iPadů Pro. iPad v sobě snoubí to nejlepší z MacBooku a iPhonu. Výkonný jako notebook, přenosný jako mobil. Díky množství funkcí, širokému výběru aplikací a lehkému a tenkému tělu je iPad ideálním společníkem na studium. iPady navíc podporují Apple Pencil, se kterým můžete kreslit, dělat poznámky do dokumentů nebo ovládat aplikace.

Při cestě do školy jistě oceníte kvalitní sluchátka. Na iWant seženete až do 27. 10. 2018 Beats za akční ceny. Pořiďte si třeba Beats EP za 1 953 Kč nebo prémiová Beats Solo3 Wireless za 5 733 Kč.

Nejste si jisti, zda jsou pro vás Apple produkty ty pravé? Podívejte se na iWant, proč jsou iPad a MacBook těmi nejlepšími parťáky při studiu, a svěřte se do jejich rukou. Spěchejte, nabídka platí jen do 27. 10. 2018!

back to school-obecny
back to school-obecny fb

Dnes nejčtenější

.