Zavřít reklamu

Od rozeslání pozvánek na zřejmě poslední letošní keynote Applu nás dělí zhruba dvě hodiny, takže většina z nás již dokázala prvotní nadšení svým způsobem vstřebat. Nyní tak nastal čas na důkladnější prozkoumání pozvánky, respektive pozvánek na tuto událost. S těmi si dal totiž Apple tentokrát skutečně spoustu práce a vytvořil jich hned deset. Svůj web pak nastavil tak, aby se náhledy pozvánek po obnovení stránky náhodně střídaly. Ještě, než se pustíme do jejich rozboru, si je však důkladně prohlédněte v naší galerii.

V minulosti jsme si již zvykli na to, že Apple do pozvánek na keynote ukrývá nenápadnou nápovědu na produkt či službu, kterou na ní posléze představí. Skvělým příkladem může být březnová keynote a její pozvánka, ze které jsme vcelku bez problému vyčetli příchod levného iPadu s podporou Apple Pencil. Při pohledu na dnešní pozvánky pak zřejmě většinu z nás napadne příchod iPadu z řady Pro. Rozličné grafické zpracování s 3D obrazci totiž dle našeho názoru předpovídá právě příchod iPadů Pro s Apple Pencil, což jsou produkty, které jsou profesionálními grafiky hojně využívány.

Kdybychom se pak podívali na pozvánky více ze široka, v úvahu by připadala i Pro řada Maců. Nové generace iMacu Pro se sice s největší pravděpodobností nedočkáme a MacBooky Pro dorazily v létě, upgradovaný Mac mini by však měl podle nedávných úniků nově cílit právě na profesionální uživatele, mezi kterými by se zajisté dali najít i grafici.

Nechme se tedy překvapit, s čím na nás Apple nakonec vyrukuje. Je totiž více než pravděpodobné, že se jen kolem iPadů keynote točit nebude. Snad nám tedy Applu svými novinkami skutečně vyrazí dech a přesvědčí nás k jejich koupi.

ipad keynote fb

Dnes nejčtenější

.