Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Fire Caption

Podařilo se vám pořídit naprosto ideální fotografii, ale nemůžete přijít na ten správný popisek? Aplikace Fire Caption ho vybere za vás.

[appbox appstore id1434751108]

Pexels

Nechte se inspirovat nádhernými a úchvatnými fotografiemi, které jsou v nabídce Pexels každý den aktualizovány. Vyhledejte si snímek, který bude přesně odpovídat vašim potřebám, a stáhněte si ho zcela zdarma. Pexels nabízí také možnost sdílení vlastních snímků pro bezplatné užití včetně komerčního.

[appbox appstore id1434330413]

SpaceWeatherLive

SpaceWeatherLive je úžasná aplikace pro všechny, které zajímá aktivita Slunce, polární záře a další úchvatné přírodní jevy. Nabízí podrobné, zajímavým způsobem podané informace, snadné a přehledné ovládání a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1435501021]

AR Robot

Postavte si svého vlastního robota, řádně si ho vytrénujte a utkejte se online s robotem vašeho protihráče. Jak název napovídá, hra AR Robot funguje na principu rozšířené reality a nabízí spoustu skvělých herních možností.

[appbox appstore id1381297022]

Glowing Gloves: AR Boxing Game

Počet aplikací s podporou rozšířené reality roste a stojí to opravdu za to. Staňte se boxerským šampionem a ovládněte ring. Hra Glowing Gloves vás zcela pohltí a přinese vám úplně jiný zážitek.

[appbox appstore id1348678366]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.