Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Eddie
Eddie bude vaším skvělým asistentem pro psaní a výzkum. Aplikace je kompatibilní s iPhonem, iPadem a také s Apple Watch. Eddie disponuje funkcí automatického ukládání, takže se nemusíte bát, že o svá data přijdete. Obsah se pochopitelně ukládá napříč zařízeními.

[appbox appstore id909483627 oldprice=2,99$]

Contacts Manager
Contacts Manager je skvělým nástrojem pro všechny majitele iPhonů a iPadů. Díky této aplikaci pro vás bude správa kontaktů ve vašem zařízení hračkou. Contacts Manager vám pomůže mazat duplikátní záznamy i zálohování do dalších formátů.

[appbox appstore id1150841525 oldprice=1,99$]

Survivalpedia

Survivalpedia je svými tvůrci nazývána tou nejlepší sbírkou armádních příruček o přežití a dalších užitečných manuálů a návodů. Slibuje, že uživatelům nabídne vše, co potřebují k přežití a vlastní ochraně, přehledně a na jednom místě. Těšit se můžete na tisícovky stran a ilustrací, týkajících se přežití ve venkovní přírodě, osobní kondice, první pomoci, ale i maskování, vojenských operací a řady dalších témat.

[appbox appstore id377726228 oldprice=3,99$]

iPlo DevTuner
iPlo DevTuner je skvělá a na pohled skutečně krásná virtuální ladička, kterou můžete vzít všude s sebou. Aplikace dokáže v reálném čase rozpoznat tón, který právě na svůj nástroj hrajete, a díky tomu je celý proces ladění mnohem jednodušší a rychlejší.

[appbox appstore id1093981157 oldprice=3,99$]

Pop Pearls
Malá dívenka chce zachránit svého dědečka, tak přijme nebezpečnou výzvu od samotného Poseidona. Pop Pearls je jednoduchá hra, kde náročnost stoupá jen velmi pomalu, takže si ji můžete opravdu užít. Právě pro svou nízkou náročnost je vhodná i pro děti.

[appbox appstore id1198077996 oldprice=0,99$]

Beehive Maze
Jak název napovídá, Beehive Maze je zábavná a dobře vypadající hra s bludištěm. Rozhodně ale není určená začátečníkům, kterým by i počáteční levely mohly připadat značně náročné. Pokud máte ale dobrý orientační smysl a dobrou paměť, hru si skutečně užijete.

[appbox appstore id1194161095 oldprice=0,99$]

iOS Apps 7

Dnes nejčtenější

.