Zavřít reklamu

GRIDy Pro iconPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Audio Notebook
Děláte si často poznámky, ale nebaví vás si je psát? Pak je tato aplikace právě pro vás. Nabízí totiž vytváření si zvukových poznámek a jejich následné rozčlenění, nadepisování a označování. Pochlubí se i vysokou kvalitou nahrávání mluveného slova a je tak vhodná zejména pro studenty nahrávající si přednášky nebo samozřejmě pro kohokoliv jiného. Kromě audio poznámek si v aplikace můžete vytváře i běžné poznámky. Aplikace je pouze pro iPad.

[appbox appstore id720435172 oldprice=“4,99€“]

GRIDy Pro
Díky GRIDy Pro už nemusíte vícekrát hledat specifický obrázek ve svém fotoalbu v iPhonu. Aktivujte GIFy a snímky rodiny, partnera/ky, dítěte nebo cokoliv co chcete vídat často. Vše si snadno a rychle můžete prohlížet v oznamovacím centru.

[appbox appstore id1125314981 oldprice=“1,99€“]

Skram
Skram vám pomůže vytvářet elektronickou hudbu pro vaše potřeby. Aplikace je snadnou možností pro hudební začátečníky a může být inspirující pro profíky. Vytvářejte skladby, generujte nápady, experimentujte nebo si jednoduše užijte hudební zábavu se Skram.

[appbox appstore id1085836793 oldprice=“4,99€“]

Voice Secretary
S Voice Secretary vám neunikne žádná důležitá schůzka, porada či jakákoliv událost v momentě, kdy jste zabraní do práce nebo řídíte auto. Využijte vlastní hlas, nahrajte si připomínky a nemusíte nic psát. Díky aplikaci ušetříte mnoho času, stačí zapnout aplikaci, nahrávat, nastavit čas a vše je hotovo. Aplikace nabízí mnoho druhů zvuků na připomínání a ochrání vaše privátní informace za pomocí hesla.

[appbox appstore id399341058 oldprice=“2,99€“]

FontBoard
FontBoard nabízí zajímavé fonty, které můžete využívat na sociálních sítích a posílat zprávy či emaily. V případě, že se chcete lišit a být originální, tak FontBoard vám zajisté pomůže.

[appbox appstore id917470039 oldprice=“0,99€“]

Sketchify
Sketchify nabízí prostou a zároveň efektivní cestu, jak zachytit vaše myšlenky a nápady. Každý tah, který provedete, tak se v reálném čase vaše zařízení synchronizují. Vaše práce je organizována do poznámkových bloků, do kterých můžete přidávat nadpisy. Aplikace nabízí pěkné a čisté uživatelské prostředí.

[appbox appstore id642833379 oldprice=“3,99€“]

Compass Zen
Compass Zen je zajímavou kompasovou aplikací, kterou můžete využít na vašem iPhonu či iPadu. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování skutečného či magnetického severu, měření rychlosti, nadmořskou výšku, vaše souřadnice, elegantní a minimalistický design.

[appbox appstore id951663415 oldprice=“2,99€“]

Paranormal Agency
Paranormal Agency je klasickou hledací hrou. Na kraji klidné obce stojí starý dům, ve kterém údajně straší zlí duchové. Někteří lidé říkají, že slyšeli strašidelné sténání a naříkání. Jiní na pozemku spatřili temné postavy. Občané, kteří bydlí v blízkosti domu mají velký strach a nyní vás starosta pozval, abyste jim pomohl vyšetřit tuto záhadu. Prohledejte každý temný kout této hrozivé budovy, nasbírejte užitečné předměty a vyřešte různé hádanky. Hra nabízí skoro 100 scén, které musíte prozkoumat, 12 miniher a mnoho dalšího. První verze je pro iPhone, iPod Touch a iPad a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id341330529 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id371673931 oldprice=“4,99€“]

Power Hover
Power Hover je akční hrou o robotech, kteří si užívají jízdu na hoverboardech. Skočte na svůj gravitaci vzdorující hoverboard a prozkoumejte přes 30 ručně nakreslených levelů, které jsou plné překvapení. Vzdorujte gravitaci a užijte si svobodu nad ovládáním hoverboardu. Vyberte si cestu skrze pustý svět, vyhněte se nebezpečí a sbírejte energii. Odkryjte příběh o podivném a opuštěném robo-světě.

[appbox appstore id1034773723 oldprice=“3,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.