Zavřít reklamu

ikona 021572_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Smart Translator HD
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat. Samozřejmostí je podpora českého jazyka. Aplikace je pouze pro iPad.

[appbox appstore id547956696 oldprice=“7,99€“]

Draw Pad 2
Draw Pad Pro je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id823103356 oldprice=“2,99€“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce. Weather Now je k dispozici pro watchOS.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“2,99€“]

Active Voice
Active Voice vám umožní využít váš hlas k nahrání zpráv či emailů, takže už nemusíte neustále psát. Stačí mluvit a je hotovo. Díky aplikaci můžete váš projev přeložit do 32 cizích jazyků. Active Voice podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id514916029 oldprice=“4,99€“]

Eye Exerciser
Chtěli byste procvičovat svůj zrak a postupem času zrak dokonce zlepšit? V momentě, kdy cvičíte s očima, tak různými směry pohybujete očními svaly a neustále své vidění zlepšujete. Eye Exerciser nabízí rozmanité programy, které vám ve cvičení pomohou. V případě, že budete každý den cvičit, tak postupně uvidíte rozdíl sami.

[appbox appstore id453960878 oldprice=“2,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id908065962 oldprice=“6,99€“]

Phoenix Photo Editor
Jak už samotný název napovídá, Phoenix Photo Editor je další z mnoha aplikací na úpravu fotografií. Oproti ostatním nabízí nyní zdarma poměrně pokročilé úpravy díky mnoha nástrojům, filtrům a dalším funkcím. Obrázky a fotografie můžete zmenšovat, ořezávat, přidávat jim text, měnit světlo apod. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze pouze pro iPad.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id798663364 oldprice=“0,99€“]

YConvert PRO
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id725299403 oldprice=“11,99€“]

Gesture Touchpad
Začněte využívat váš iPhone, iPad či iPod jako opravdovou klávesnici, myš, touchpad či dotykovou obrazovku pro Windows 8/7/Vista/XP. Aplikace podporuje gesta Windows 8 a pravé a levé tlačítko myši.

[appbox appstore id560440812 oldprice=“1,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“6,99€“]

Week Cal Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace Week Cal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemykat. Jednoduše si stáhněte dolů své oznamovací centrum a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. Week Cal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“1,99€“]

Easy Translation
Easy Translation je velmi snadno použitelným překladačem pro uživatele iPhonu a iPadu. Podporuje okolo 32 jazyků a nabízí ten nejlepší možný překlad vašeho textu. Pozor, český i slovenský jazyk jsou podporovány. První verze je pro všechna iOS zařízení. Verze druhá slouží pouze pro iPad.

[appbox appstore id590425173 oldprice=“9,99€“]

[appbox appstore id590425657 oldprice=“9,99€“]

Speech Recogniser
S touto revoluční aplikací nebudete muset nic psát, stačí pouze mluvit a okamžitě bude vaše řeč překládána do textové podoby. Speech Recogniser vám umožní také tweetovat, psát si statusy na Facebooku, kopírovat text do jiných aplikací a především překládát svou řeč do více než 40 cizích jazyků. Skvělé na této aplikaci je to, že podporuje český jazyk. Speech Recogniser HD podporuje pouze iPad.

[appbox appstore id543125434 oldprice=“8,99€“]

[appbox appstore id550295585 oldprice=“9,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

flyy
Velmi zajímavá hra, ve které létáte nad horizonty a budete pociťovat úžasnou svobodu. Začněte létat a sbírat všechny létající balóny.

[appbox appstore id1141938293 oldprice=“0,99€“]

Adventures of Poco Eco
Adventures of Poco Eco je krásným relaxačním a průzkumným audio-vizuální zážitkem pro všechny věkové kategorie. Prozkoumejte překrásný svět, ve kterém můžete leccos vidět a ještě více uslyšet. Pomozte zvědavému průzkumníkovi, aby dokončil svou důležitou misi. Váš úkol je následující: pomozte Poco Eco a jeho kmenu najít Zvuky, které ztratili.

[appbox appstore id970021572 oldprice=“2,99€“]

 

 

Dnes nejčtenější

.