Zavřít reklamu

Google PhotosGoogle Photos již umožňuje uživatelům zálohovat a prohlížet si neomezené množství fotografií ve vysokém rozlišení a videí zdarma a Google nedávno přidal tlačítko, které umožňuje uživatelům ručně vyčistit stažený obsah, aby měli více volného místa na nové fotografie. Nyní je k dispozici nová aktualizace, která přidává podporu pro nejnovější funkce softwaru a hardwaru na iPhonech a iPadech.

Dnešní aktualizace vylepšuje zážitek přidáním podpory pro zálohování a prohlížení Živých fotografií pořízených na iPhone 6S a 6S Plus. Živé Fotografie jsou snímky v plném rozlišení, které obsahují také zvuk a pohyb těsně před a po pořízení fotografie. Počínaje iOS 9.1 byli vývojáři schopni podporovat Živé fotografie v aplikacích třetích stran a my jsme viděli velké hráče jako Tumblr a Facebook, kteří pomalu přidali podporu.

Kromě podpory Živých fotografií, Google Photos získaly další funkci iOS 9, a to Split View pro multitasking. To znamená, že nyní můžete používat Google Photos s jinými aplikacemi, které podporují Split View na iPadu Mini 4, iPadu Air 2 a iPadu Pro. Když už mluvíme o iPadu Pro, nyní má aplikace nativní řešení pro 12.9 palcový tablet. Dříve se aplikace pouze rozšířila bez zobrazení v plném rozlišení. Google také nedávno aktualizoval aplikaci YouTube na podporu rozlišení iPadu Pro.

[appbox appstore simple id962194608]

google photos

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.