Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Complete Calendar
Toto není obyčejný kalendář. Má kruhový tvar a je tudíž historickým milníkem v zobrazování času. Tvůrci této aplikace tvrdí, že s kruhovým kalendářem můžete vidět čas v celé jeho kráse. Mezi hlavní funkce patří inovativní uživatelské rozhraní, sledování času, barevné ladění v závislosti na denní době a synchronizace s iCloudem.

[appbox appstore id535887902 oldprice=9,99$]

WikiLinks
Aplikace WikiLinks pro iOS je zábavnou a výkonnou formou objevování všeho, co Wikipedia nabízí. Samozřejmostí je myšlenková mapa vašeho „pohybu“ v aplikaci, návrhy YouTube videí, náhledy článků a pokročilé vyhledávání obrázků.

[appbox appstore id990956008 oldprice=5,99$]

PhotoGuard
Obáváte se, že váš iPhone není zcela v bezpečí? Máte strach, že by se mohl dostat do ruky někomu, kdo by vám například proti vaší vůli prohledával fotky? Zkuste aplikaci PhotoGuard. Uzamkne vybrané fotografie vámi zvoleným gestem a vy se tak už nemusíte obávat, že se váš telefon dostane do nezvaných rukou.

[appbox appstore id488125473 oldprice=1,99$]

Forager
Tento originální dietní plánovač vám řekne, co byste měli jíst a v jakém množství. Profesionální nástroj do kapsy pomůže zlepšit vaše výživové hodnoty a návyky a přiblíží vás k vaší vysněné postavě a kondici. Na výběr máte ze šesti dietních plánů.

[appbox appstore id984412526 oldprice=6,99$]

He Likes the Darkness
V této sympatické plošinovce hlavní hrdina poskakuje vpřed a sbírá hvězdičky a mince, díky kterým se mu otevírají nové možnost úrovní i postav. Na výběr máte hned z pěti charakterů, projít si můžete stovku levelů.

[appbox appstore id723411897 oldprice=1,99$]

Star Wars Pinball 5
A máme tady další z her, odehrávajících se kdysi dávno v jedné velmi vzdálené galaxii. Tentokrát se jedná o pinball s tématikou Star Wars. Těšit se můžete na propracovaný design, širokou nabídku nejrůznějších stolů a další lákavé věci.

[appbox appstore id594811233 oldprice=1,99$]

iOS Apps 12

 

 

 

 

 

Dnes nejčtenější

.