Zavřít reklamu

Před konferencí se spekulovalo, že Apple představí aktualizovaná bezdrátová sluchátka AirPods s bezdrátovým čipem a možností ovládat je skrze příkaz Hey Siri. Ovšem na jevišti o AirPods nepadlo ani slovo. Pozorným divákům však neuniklo, že v úvodním videu byla podpora příkazu Hey Siri jasně demonstrována.

Apple zahájil konferenci nápaditým videoklipem ve stylu Mission: Impossible. Ženská hlavní hrdinka utíkala přes celý Apple Park, aby donesla Timu Cookovi supertajnou zásilku. V jeden okamžik požádala svá sluchátka přes příkaz Hey Siri, aby jí prozradila nejrychlejší cestu do divadla Steva Jobse. Chtěl snad Apple videem neznačit, že se v blízké budoucnosti dočkáme AirPods s možností ovládat je přes legendární příkaz Hey Siri?

Podívejte se, jak vypadá současná generace AirPods:

V současné době aktivujete hlasovou asistentku Siri tím, že poklepete na prodlouženou část sluchátka, ve které je uložena baterie. Další generace AirPods by však měla mít sofistikovanější ovládání. Pokud jsou nové AirPods skutečně na obzoru, znamená to, že Apple by mohl po jejich boku představit také tolik očekávanou nabíjecí podložku AirPower, o níž nebyla na keynote ani zmínka. Dokonce zařízení zmizelo i z webových stránek Applu.

https://youtu.be/JHi-WGFGWek?t=39s

airpods fb

Dnes nejčtenější

.