Zavřít reklamu

Každoročné čakanie na jablčný sviatok v podobe udalosti Apple Keynote sa konečne končí a my si tak môžeme do sýtosti vychutnať novinky o pripravovaných produktoch, updatoch a vylepšeniach, ktoré si pre nás technologický gigant svedomito nachystal. Ako už býva zvykom, Apple sa rád pochváli svojimi doterajšími úspechmi v podobe míľnikov, ktoré sa mu za uplynulý rok podarilo prekonať. Tohtoročný Keynote samozrejme nie je žiadnou výnimkou a preto môžeme byť opäť svedkami zverejnených čísiel odkazujúcich na vzostup popularity celej škály produktov od Applu. Poďme si teda zrekapitulovať všetky prezentované štatistiky.

Apple otvára Keynote 2018

Po charakteristickom úvodnom videu, ktoré sa tentokrát nieslo v zábavnom znení na štýl Mission Impossible. Hneď po tejto sympatickej vložke sa môžeme pustiť do úvodnej reči hlavnej postavy spoločnosti, Tima Cooka. Aké štatistiky, zaujímavosti a novinky nám odprezentoval? Po niekoľkých flashbackoch orientovaných na históriu zariadení, ktoré predefinovali dnešný technologický svet sme sa dozvedeli nasledujúce zaujímavosti:

  • Nový Apple Store, ktorý bol nedávno otvorený v Miláne je jedným z najkrajších a najinovatívnejších jablčných obchodov
  • Obchody Apple Stores privítajú až 500 miliónov návštevníkov ročne
  • Systém iOS je považovaný za najkomplexnejší a najosobnejší aktuálny systém
  • Apple oslavuje predanie 2 miliárd zariadení s operačným systémom iOS
  • Apple Watch sa stali najobľúbenejšími inteligentnými hodinkami na trhu

Informácií je v pomere k ostatným rokom výrazne menej, no o to viac sa môžeme tešiť na nasledujúci vývin konferencie. Pre mnohých fanúšikov predstavuje táto pasáž tak trochu „nudnejšiu“ sekciu prezentácie, no informácie o zaujímavých štatistikách a prekonaných hranicach určite neurazia. Bližšie detaily o dlho očakávaných produktoch a systémových vylepšeniach vám budeme prinášať počas celého večera, takže sa určite máte na čo tešiť.

IMG_0883

Dnes nejčtenější

.