Zavřít reklamu

O pripravovanom doplnku hernej série The Elder Scrolls v podobe mobilného titulu Blades sme vás informovali už počas tohtoročnej konferencie E3. Štúdio Bethesda Softworks sa vo svojej iniciatíve rozširovania portfólia rozhodlo posunúť mobilný gaming na úplne inú úroveň, čo dokazuje naozaj beštiálny výkon nového čipu A12, ktorý je implementovaný v čerstvo predstavených iPhonoch. Príjemným prekvapením dnešnej konferencie bola živá prezentácia spomínaného herného štúdia. Ako vieme, tento titul sa bohužiaľ v súvislosti s dátumom príchodu výrazne omeškal, nakoľko mal výjsť už začiatkom tohoto mesiaca. V konečnom dôsledku sa ale netreba zbytočne náhliť. Tvorcovia z Bethesdy odložili tento titul už dvakrát, no na druhú stranu priznali, že dôvodom na odklad je neustála práca na vylepšovaní a vývoji titulu. Čoho sme sa teda dočkali počas výstupu Todda Howarda na Apple Keynote?

Fenomenálny výkon v spojení s úžasnou grafikou

Nové iPhony z radu X poskytnú nezabudnuteľný herný zážitok, aký sme v mobilnom svete ešte nevideli. Vďaka vylepšeným grafickým možnostiam v rámci odleskov, pravého čierneho zafarbenia a hĺbky jednotlivých farieb bude hranie na iPhone doslova fantastickou skutočnosťou. Ako sa hovorí, raz vidieť je lepšie ako stokrát počuť, preto si vychutnajte ukážku The Elder Scrolls Blades na novom iPhone na vlastné oči.

Elder Scrolls: Blades Gameplay on an iPhone Xs Max

Check out this Elder Scrolls: Blades gameplay running on an iPhone Xs Max!

Zveřejnil(a) IGN dne Středa 12. září 2018

Je len veľmi ťažké uveriť, čo dokáže čip A12 v porovnaní s inými hernými platformami. Kto by bol pred pár rokmi povedal, že sa už onedlho dočkáme stopercentne kvalitného titulu  po všetkých stránkach, ktorý je určený výhradne pre mobilné zariadenia. S ukážkovým výkonom iPhonu Xs, iPhonu Xs Max a iPhonu Xr, bude pripravovaný akčný RPG titul vyzerať naozaj bezkonkurenčne. Hry by sme sa mali dočkať už 1. decembra/prosince, pričom predobjednávky sú už spustené. Ak máte záujem o získavanie doplnkových informácií o hre ako aj o samotných autoroch, navštívte tento odkaz. Veríme, že tentokrát sa už hra naozaj neomešká a s príchodom nových jablčných telefónov sa dočkáme aj fantastického herného zážitku.

  • Hra The Elder Scrolls: Blades pre iOS vychádza už 1. decembra/prosince

[appbox appstore id1358476597]

Blades

Dnes nejčtenější

.