Zavřít reklamu

Elder Scrolls: Blades očekávají hráči už od jejího představení na E3 minulý rok v červnu a zatím se stále nedočkali. Její vydání bylo od té doby několikrát posunuto, nyní to však vypadá, že se opravdu blíží. A není divu, že se hráči tolik těší, když se jedná o první vstup této legendární série na pole mobilních her.

Nejnovější zprávy přicházejí z oficiálního twitterového účtu The Elder Scrolls, ze kterého jsme se dozvěděli, že momentálně probíhá uzavřená betaverze na iOS zařízeních. Není bohužel uvedeno, do kdy má testování trvat, avšak po jeho dokončení se máme dočkat vydání early access verze hry na iOS i Android. Pozvánku do beta verze dostávají přednostně hráči, kteří se po oznámení hry přihlásili právě do early accessu přes oficiální stránky hry. Pokud jste tak před více než půl rokem učinili, určitě zkontrolujte svůj email. Možná na vás čeká pozvánka.

Betaverze má podle informací od Bethesdy obsahovat zcela kompletní hru a nebude tak nijak omezena. Vydání early accessu je v tuto chvíli plánováno na jaro, zatím bez přesného datumu, kterého se teprve dočkáme. Navíc ani do této verze se nedostane každý a bude nutné dostat pozvánku od vývojářů, kteří budou počet pozvánek postupně navyšovat. Jediný zásadní rozdíl mezi aktuálně probíhající betou a budoucí early access verzí je v NDA. Hráči betaverze totiž nesmí o hře mluvit ani zveřejňovat ze hry jakékoliv materiály, což pro early access platit nebude.

Hru si můžete samozřejmě předobjednat na App Storu zdarma, stále s uvedeným datem vydání 31. března. Zda se vydání alespoň rozpracované verze stihne do této doby zatím není jasné, budeme však doufat, že ano. Fanoušci RPG (a série Elder Scrolls obzvlášť) se již nemohou dočkat tohoto plnohodnotného dílu TES od Bethesdy, které je navíc zdarma.

blades fb

Dnes nejčtenější

.