Zavřít reklamu

Wrestling byl nesmírně populární především na přelomu tisíciletí a ačkoliv jeho sláva lehce upadla, není důvod si ji nepřipomenout v nové hře Slam Mania pro iOS. Ta je totiž opravdu parádní a pomůže vám na jeho slavnou éru zavzpomínat.

Fanoušci wrestlingu si ho mohou užívat v digitální podobě každý rok se sérií WWE od 2K, která je však dostupná pouze na počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na iOS moc kvalitních a zábavných wrestlingových her nenajdeme, mohla by se jí však stát tato retro záležitost.

Slovo retro je použito zcela oprávněně. Hra nejen vypadá jako její předchůdci na arkádových automatech před mnoha a mnoha lety, ale také stejně zní. I pohyby samotných bojovníků jakoby z oka vypadli hrám z osmdesátých let a vývojáři z Easy 8 Software tak schválně cíli na tuto nostalgickou vlnu.

Fanoušky tohoto sportu jistě potěší přítomnost profesionálů, jako je Chen Lee, El Diablo či například Mad Moose a Kid Turbo. S nimi se můžete pustit do zápasy proti samotné hře, kdy bude cílem získat a především udržet mistrovský pás. Další možností je hra proti kamarádovi na jednom zařízení, což slibuje velkou zábavu.

Samozřejmě se nejedná o titul, který by se snažil o velkou simulaci. Má nabídnout spíše jednoduchou zábavu a připomenout již výše zmíněné zlaté časy wrestlingu. Pokud vás titul, třeba i z traileru, který naleznete výše, zaujal, můžete si ho už nyní stáhnout zdarma z App Storu.

[appbox appstore id1092880461]

slam mania fb

Dnes nejčtenější

.