Zavřít reklamu

Vývojáři z Rockstar se v poslední době skutečně činí. Před několika týdny jsme vás informovali o tom, že hra GTA: Vice City dostala update po dlouhých letech a trochu jsme si posteskli, že jsou tu stále další tituly od tohoto skvělého studia, které nemají podporu nejnovějších iPhonů a iPadů. A to se nyní mění.

Dalším titulem od společnosti Rockstar, který dostává nový update, je Bully. Nejnovější update s číslovkou 1.1 slibuje full screen podporu pro iPhone X a XS a samozřejmě i nejnovější iPad Pro. K tomu je zmíněno i obvyklé opravení některých bugů a pár vylepšení. Ty však nejsou blíže specifikovány, takže jde jistě pouze o maličkosti. Titul Bully je velmi specifický, protože se – zjednodušeně řečeno – jedná o jakýsi simulátor šikany. Hra je zasazena do prostředí školy a nabízí parádní příběh, jak jsme u Rockstaru zvyklí. Originální námět a mnoho aktivit, které můžete podnikat, dělají z Bully opravdu zajímavou hru na mnoho hodin.

Mezi zmíněné aktivity patří například jízda na skateboardu, chemické pokusy nebo třeba boxerské zápasy. Možností je opravdu hodně a pro ty, kteří Bully neznají, jej lze nejlépe popsat jako GTA ve školním prostředí. Anniversary Edition, kterou nyní na App Storu za 179 Kč pořídíte, obsahuje navíc extra mise, postavy a mini hry.

Kromě Bully už se updatu, díky kterému je hraní her od Rockstaru na nových zařízeních příjemnější, dočkalo v minulosti i GTA: San Andreas, Max Payne Mobile a výše zmíněné GTA: Vice City. Nyní tak už Rockstaru zbývá jen vylepšit GTA: Chinatown Wars. Vzhledem k jeho nižší oblibě je však pravděpodobné, že u něj příliš na čas tlačit nebude.

[appbox appstore id1148321705]

bully fb

Dnes nejčtenější

.