Zavřít reklamu

Ačkoliv nás o vydání páté vývojářské beta verze systému iOS 11.3 dělí teprve čtyři dny, Apple nelení a před malou chvílí nám naservíroval v pořadí již šestou betu. Ta je sice zatím určena pouze pro registrované vývojáře, kteří mají uhrazený vývojářský poplatek, v průběhu dnešního večera se však dá očekávat zveřejnění beta verze i pro veřejné testery. Tohoto postupu se totiž Apple držel i u minulých bet.

Nový iOS 11.3 by nám toho měl přinést opravdu spoustu. Krom možnosti ukládat zprávy na iCloud a nových Animoji totiž přibude i Kondice baterie. Díky ní budou moci majitelé starších iPhonů zjistit, zda je jejich jablečný telefon zpomalován softwarem pro správu napájení, který Apple tajně implementoval do svých starších systémů. Krom toho se z ní pak dozvíme i přesnou kapacitu baterie, kterou náš iPhone disponuje.

O novinkách, které se v betě objeví, vás budeme samozřejmě co nejdříve a co nejdetailněji informovat. Jelikož se však jedná o šestou betu, dá se předpokládat, že u ní Apple zapracoval spíše na opravách a do implementace novinek se už nepouštěl.

[Aktualizace]: Apple vydal během večera i šestou betu pro veřejné testery.

ios 11.3 fb

Dnes nejčtenější

.