Zavřít reklamu

V App Storu se občas objeví bizarní aplikace, jako je například Die With Me. Jedná se o nevšední chatovací aplikaci, kterou můžete používat pouze v okamžiku, kdy stav baterie klesne pod pět procent. Po spuštění aplikace můžete chatovat s neznámými lidmi, kterým se také za chvíli vybije baterie.

Opravdu se nejedná o aprílový vtípek, přičemž aplikaci si stáhnete na své iOS zařízení z App Storu za 19 korun. Zkrátka nepřijdou ani uživatelé Android zařízení.

Jakmile se na telefonu objeví indikátor vybité baterie, člověk začne panikařit, a proto chtěl tvůrce aplikace Dries Depoorter proměnit poslední minuty s nabitým telefonem v něco pozitivního. Původní záměr byl však trochu jiný. Jednat se mělo o seznamovací aplikaci, která měla přinutit uživatele domluvit si co nejrychleji osobní schůzku, než se jim vypne telefon.

Die With Me je jednoduchá aplikace, přes kterou se dají posílat pouze textové zprávy, tedy žádné fotky a videa. Je to docela zábavná cesta, jak poznat nové lidi a skutečně se s nimi sejít. Pokud tedy depresemi z vybíjející se baterie netrpíte a nedělá vám zároveň „jít rovnou na věc“, mohla by být pro vás tato aplikace opravdu zajímavá.

die with me fb

Zdroj: Mashable

Dnes nejčtenější

.