Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

System Activity Monitor
Oblíbená utilita System Activity Monitor je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

5K Trainer
Začněte svou cestu k prvním uběhnutým pěti mílím právě dnes. Aplikace 5K Trainer slibuje efektivní osmitýdenní tréninkový plán, který vás dostane do formy, zlepší váš zdravotní stav a při pouhých 30 minutách denně z vás udělá o něco zdatnějšího běžce.

[appbox appstore id818536704 oldprice=“149Kč“]

Studio Music Player
Studio Music Player je jednoduchý a chytrý přehrávač, který posune vaše EarPods na zcela novou úroveň. Kvalita přehrávání s touto aplikací znatelně vzroste téměř na úroveň drahých, profesionálních sluchátek.

[appbox appstore id1094603286 oldprice=“59Kč“]

Multi Translate Voice: Say It!
Multi Translate je profesionální překladatelská a tlumočnická aplikace, schopná přeložit jakýkoliv jazyk do tří dalších, a to v jednu chvíli. Aplikace využívá služeb Google Translate a je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“379Kč“]

Aura
Pořizujte, upravujte a sdílejte své fotografie ještě snadněji, než kdy předtím. Aplikace AURA disponuje nástroji, které vám pomohou přidat k fotografiím nejrůznější rámečky, filtry, text, a mnoho dalšího.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“89Kč“]

Crop Video
Aplikace Crop Video je rychlá, pohodlná, a velmi snadno použitelná. Jak název napovídá, jedná se o nástroj, sloužící k ořezávání videa. Po ořezu se výsledné video uloží do speciální soukromé složky. Videa lze dále sdílet na Instagram, Facebook, YouTube, Flickr a další služby.

[appbox appstore id731221663 oldprice=“89Kč“]

VisuCaller
VisuCaller dokáže skenovat vytištěná telefonní čísla a vytočit je. Zvládne také skenovat ostatní kontaktní informace a připojit je ke kontaktům v seznamu ve vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id831046475 oldprice=“59Kč“]

Week Calendar Pro
Aplikace Week Calendar Pro vám přináší tak trochu jiný přístup k práci s kalendáři. Plně přizpůsobitelný týdenní kalendář můžete propojit se všemi vašimi kalendáři a nabízí různé druhy filtrů zobrazení.

[appbox appstore id1115935289 oldprice=“29Kč“]

Force Corp.
Přichází nezvaný host ze vzdáleného, temného, chladného koutu vesmíru. Zvládnete zabránit tomu, aby zničil všechna města? Aplikace podporuje 3D Touch, je zcela bez reklam a požadavků na internetové připojení.

[appbox appstore id1143482632 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

 

Dnes nejčtenější

.