Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

RadioApp – A Simple Radio
RadioApp je rádiovým přijímačem pro vaše iOS zařízení. Pyšní se nejen retro analogovým designem, ale i snadným ovládáním nebo podporou více zemí najednou.

[appbox appstore id687223019 oldprice=“59Kč“]

Braintoss
Kdykoliv se vám v hlavě objeví myšlenka nebo nápad, který byste neradi zapomněli, můžete ho zaznamenat do aplikace Braintoss. Braintoss pojme všechny vaše poznámky, hlasové záznamy, fotografie i náčrtky, a uchová je pro pozdější použití. Braintoss spolupracuje s platformami Evernote, Trello, Todoist, Dropbox, Wunderlist a Onenote.

[appbox appstore id576226036 oldprice=“59Kč“]

Calc Swift
S aplikací CALC Swift budete mít plnohodnotnou a výkonnou vědeckou kalkulačku přímo ve vašem iOS zařízení. Výpočty můžete sdílet s ostatními uživateli aplikace, CALC Swift podporuje multitasking, zkratky 3D Touch a widgety.

[appbox appstore id878851717 oldprice=“29Kč“]

5K Trainer
Začněte svou cestu k prvním uběhnutým pěti mílím právě dnes. Aplikace 5K Trainer slibuje efektivní osmitýdenní tréninkový plán, který vás dostane do formy, zlepší váš zdravotní stav a při pouhých 30 minutách denně z vás udělá o něco zdatnějšího běžce.

[appbox appstore id818536704 oldprice=“149Kč“]

 

Translate for Safari
TranslateSafari je rozšíření pro mobilní verzi webového prohlížeče Safari. Umožní vám přeložit kompletní webové stránky a nahlas je přečíst, disponuje možností optimalizace hlasových funkcí.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“149Kč“]

Fontz App
FontzApp je aplikace, která vám pomůže přidat k vašim obrázkům a fotografiím text v jakékoliv podobě. Na výběr máte z opravdu velikého počtu nejrůznějších fontů i barev. Text můžete přidat jak k právě pořízenému snímku, tak i k fotografii z vaší knihovny.

[appbox appstore id1046411202 oldprice=“119Kč“]

Wonderoom
Wonderoom je funkcemi nabitý, výkonný fotoeditor s přehledným rozhraním a možností rychlých úprav. Ukládá proces úprav v průběhu jejich provádění, nabízí řadu filtrů a efektů i možnost importu na Flickr či Instagram.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“29Kč“]

8bit War: Necropolis
Jak už název napovídá, hra 8bit War v sobě kombinuje válečnou strategii s nostalgickou vzpomínkou na osmibitovky. Vyhrát si můžete ve stovce levelů s 24 unikátními typy jednotek a monster.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.