Zavřít reklamu

Říká se, že napodobování je v jistém smyslu jakousi formou lichocení či uznání kvalit produktu či člověka, kterého imitujete. Pokud by tato myšlenka platila ve světě technologií, největší poklony by minimálně v posledních měsících složilo Applu čínské Xiaomi. Jeho MiPad, MiPhone či notebook s desigem MacBooku Pro byly totiž napodobeninami vskutku povedenými. Zdá se však, že ve světě roste společnost, která chce Xiaomi z trůnu pro největšího napodobovatele sesadit.

Čínská společnost Leagoo, o které valná většina z vás doposud pravděpodobně neslyšela, chystá ve svých dílnách něco, co některým z vás nejspíš vyrazí dech. Uniklé fotografie totiž ukazují, že se brzy dočkáme takřka přesné kopie iPhonu X.

Face ID nečekejte

Ačkoliv máme k dispozici pouze dvě fotografie, podobnost s iPhonem X je prakticky nevyvratitelná. Přední stranu totiž též zdobí obrovský 5,8” displej, do kterého se na horní straně vrývá výřez pro senzory. Zadní strana je pak zdobena duálním fotoaparátem, který je však s největší pravděpodobností pouze atrapou, a klasickým bleskem. Místo nakousnutého jablka však na zádech najdete čtečku otisků prstů.

leagoo-s9-real-life-image-leak-1

I materiály, ze kterých je tento falešný iPhone vyroben, se alespoň na první pohled shodují s těmi, ze kterých je vyroben originál. Sportovně však musíme přiznat, že i u tohoto modelu vypadá sklo ve spojení s kovovým rámečkem moc hezky.

Zdroj, který tyto snímky doručil serveru Android Headlines, prý žádné další informace nesdělil. Pravděpodobně se však u tohoto telefonu žádných zázraků v podobě nadupaného hardwaru či skvělého fotoaparátu nedočkáme a prodejce jím bude cílit především zákazníky, kterým se vzhled iPhonu X líbí ale nemohou si ho dovolit.

leagoo-s9-real-life-image-leak-2-800x584

Dnes nejčtenější

.