Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Abstract Me
Aplikace Abstract Me vám umožňuje skvěle zkombinovat fotografie s obrázkem v pozadí v uměleckém, abstraktním stylu. Vdechněte svým snímkům nový život a proměňte je v umělecká díla.

[appbox appstore id454428218 oldprice=“59Kč“]

EasyRoute
EasyRoute je plánovač tras pro venkovní aktivity nejrůznějšího typu. Ať už se chystáte na běh, jízdu na kole nebo chůzi, EasyRoute pro vás bude skvělým a užitečným pomocníkem.

[appbox appstore id605127860 oldprice=“29Kč“]

AURA
Pořizujte, upravujte a sdílejte své fotografie ještě snadněji, než kdy předtím. Aplikace AURA disponuje nástroji, které vám pomohou přidat k fotografiím nejrůznější rámečky, filtry, text, a mnoho dalšího.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“149Kč“]

Phoenix Photo Editor
Phoenix je výkonný a velice rychlý fotografický editor se spoustou užitečných nástrojů. Má široké možnosti nejen úprav, ale i importování a sdílení.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“29Kč“]

 

Felis
Milujete kočky? Tato hra jimi přímo přetéká. A vy jste také jejich jediná šance na záchranu. Vysvoboďte je z jejich pastí. Všechny kočka vás budou milovat a následovat do bezpečí.

[appbox appstore id1199472831 oldprice=“29Kč“]

Train Conductor 2
Ovládejte vlaky na jejich trasách napříč slavnými americkými lokacemi, od Miami Beach přes New York City až po Grand Canyon. Návyková, zábavná, nápaditá hra.

[appbox appstore id378772227 oldprice=“89Kč“]

Munkay Vs. Ninjas
Ninjové chtějí vyhnat Munkey z pralesa. Munkey se ale odmítá hnout. Jak se Munkey ubrání? Bombami. V této hře na sebe vezmete roli Munkeyho a zapojíte se do epické bitvy s Ninji. Kdo bude vítězem?

[appbox appstore id404688293 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 9917

Dnes nejčtenější

.