Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Noizio
Noizio je aplikace, která perfektně umlčí veškeré rušivé okolní zvuky a pomůže vám soustředit se na to, co právě děláte. Dokáže vás ale také správně naladit k spánku, relaxaci, nebo vás dostane do romantické nálady.

[appbox appstore id960716999 oldprice=“29Kč“]

Smart Merge Pro
Mezi hlavní funkce aplikace Smart Merge Pro patří schopnost vyhledat a sloučit veškeré duplicitní kontakty ve vašem adresáři. Pomůže vám odstranit prázdné kontakty, zálohovat vše jedním klepnutím a mnoho dalšího.

[appbox appstore id519076307 oldprice=“89Kč“]

Auto Color Splash
Auto Color Splash vám umožní rychle a snadno vylepšit vaše fotografie. Během několika málo sekund můžete s pomocí této aplikace převést pozadí fotografie do černé a bílé, zatímco objekty v popředí zůstanou vybarvené.

[appbox appstore id1096605210 oldprice=“29Kč“]

Calendar Reminder
Aplikace Calendar Reminder vám ve svém uživatelsky přívětivém rozhraní umožní snadno spravovat důležité události i běžné denní úkoly. Už nikdy nezapomenete na žádnou schůzku, výročí ani narozeniny.

[appbox appstore  id424441534 oldprice=“29Kč“]

Remote Drive for Mac
Proměňte svůj iPhone nebo iPad v bezdrátové flash úložiště pro váš Mac. S aplikací získáte plný přístup k souborům na vašem Macu. Můžete streamovat videa, prohlížet fotografie, číst dokumenty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“89Kč“]

Cranky Weather – FML Reports
Důvod, proč si stěžovat, se najde vždycky. Vděčným terčem stížností může být obzvlášť v této době počasí. Aplikace Cranky Weather vám poskytne tu ideální naštvanou předpověď za každé situace.

[appbox appstore id1032806531 oldprice=“59Kč“]

Speedy Match
Hra Speedy Match pro iOS dodá vašemu životu nové barvy. Váš úkol je na první pohled velice jednoduchý: musíte vždy trefit shodu těch správných barev. Kolikrát se vám to podaří?

[appbox appstore id916568885 oldprice=“89Kč“]

He Likes the Darkness
Skákejte po plošinách a pokuste se vyhýbat všem svým nepřátelům. Na výběr máte z pěti postav, proskákat můžete až stovku úrovní.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“59Kč“]

iPhone apps FB

Dnes nejčtenější

.