Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

White Noise
Máte problém v noci usnout? Chcete dopřát svému tělu i mysli uvolnění a relax? Aplikace White Noise slibuje uvolnění a bezproblémový spánek. V nabídce je více než 82 relaxačních zvuků s možností přehrávání na pozadí.

[appbox appstore id1021336802 oldprice=“29Kč“]

SmartScan + OCR
SmartScan + OCR dokáže rozpoznat tištěné dokumenty ve formátu A4 s přesností 95 % a více. Text můžete upravovat, kopírovat nebo uložit, případně ho sdílet e-mailem v obrazovém nebo PDF formátu.

[appbox appstore id531288096 oldprice=“59Kč“]

Habit Builder
Díky aplikaci Habit Builder si snáze osvojíte a vštípíte ty správné návyky. Navíc máte možnost sledovat svůj úspěch při dosahování těchto cílů. Pomozte sami sobě na cestě k úspěšnějšímu životu.

[appbox appstore id581023611 oldprice=“29Kč“]

Extreme Reminders
Extreme Reminders je skvělý „připomínkovač“ pro vaše iOS zařízení. Nabízí plno užitečných funkcí a lze ho upgradovat na plnohodnotný organizér s kalendářem, kontakty, poznámkami a seznamy.

[appbox appstore id475447417 oldprice=“29Kč“]

Zombify
Aplikace Zombify vás prostřednictvím fotoaparátu vašeho iOS zařízení promění v kousající, nebezpečnou zombie. Zombify využívá rozšířenou realitu, na výběr máte z několika filtrů i okolních prostředí.

[appbox appstore id907217406 oldprice=“29Kč“]

 

Pool Break
Pool Break je soubor her s několika variacemi na 3D Pool, billiard, snooker, crokinole a carrom. Nabízí nápaditou 3D grafiku, multiplayer, podporu online chatu, možnosti hry proti počítači a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id422138104 oldprice=“29Kč“]

Achtung Duo
Achtung duo je jednoduchá a zábavná hra pro váš iPhone. Vaším úkolem bude uhýbat do stran a pokusit se vyhnout nárazu. Vyzvěte své přátele a pokuste se pokořit co nejvyšší skóre.

[appbox appstore id495887070 oldprice=“59Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.