Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Easy Calendar
S Easy Calendar budete mít týdenní přehled o všech vašich schůzkách, událostech a povinnostech doslova na dosah ruky. Používání kalendáře a zadávání událostí je jednoduché a rychlé, zobrazení přehledné.

[appbox appstore id421724209 oldprice=“59Kč“]

air radio tune
Vychutnejte si vaši oblíbenou hudbu na svém iPhonu, iPadu a iPodu. Aplikace air radio tune nabízí k poslechu širokou nabídku hudby, novinek i sportovních přenosů z rádiových stanic po celém světě.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“29Kč“]

Six Pack ABS
Six Pack Abs by VGFIT vám pomůže dostat se do formy, shodit přebytečný tuk a posílit svaly v oblasti beder a břicha. Nabízí intenzivní cvičební plán pro doma, na venek i do tělocvičny.

[appbox appstore id843233267 oldprice=“29Kč“]

i2Reader
Hledáte čtečku e-knih pro své iOS zařízení? Zkuste i2Reader. Podporuje formáty EPUB,PDF, RTF, HTML, FB2, MOBI a DOC. V jednoduchém uživatelském rozhraní si můžete snadno přizpůsobit styly a přepínat mezi režimy zobrazení.

[appbox appstore id322680924 oldprice=“179Kč“]

Happy Days
Máte velkou rodinu? Hodně přátel? Kolegů? Někdy je těžké zapamatovat si data narozenin všech lidí kolem vás. Aplikace Happy Days vám všechny narozeniny, výročí a další důležitá data vždy spolehlivě připomene.

[appbox appstore id368501483 oldprice=“59Kč“]

Universal Image Search Pro
S Universal Image Search Pro máte možnost prohledávat vícero zdrojů obrázků v rámci jedné jediné aplikace. Aplikace nabízí výsledky vyhledávání služeb Google, Bing, Flickr a Duckduckgo.

[appbox appstore id1073353001 oldprice=“29Kč“]

Whodunnit
Zahrajte si na detektivy. Whodunnit vás vtáhne do světa záhad a úkladných zločinů. Pokuste se přijít na kloub tajemné vraždě a prověřte své detektivní schopnosti.

[appbox appstore id978469738 oldprice=“29Kč“]

Warhammer: Doomwheel
Pilotujte svůj Doomwheel závratnou rychlostí samým středem bitevního pole. Ubraňte své teritorium a pokuste se porazit všechny své rivaly. Na jakou příčku žebříčku se dokážete dostat?

[appbox appstore id1235156866 oldprice=“89Kč“]

Dnes nejčtenější

.