Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Asketch
Asketch je unikátní a variabilní skicák, který se vejde do každé kapsy. Vyhovovat bude jak začátečníkům, tak i pokročilým. Aplikace je vyvinutá tak, abyste s její pomocí mohli rychle a pohodlně zachytit v kresbě prakticky cokoliv.

[appbox appstore id371723593 oldprice=“89Kč“]

Olli by Tinrocket
Aplikace Olli okamžitě promění vaše každodenní momenty v kreslenou animaci. Své kresby si můžete uložit a sdílet na Instagramu, Twitteru, Facebooku, Tumblru či Pinterestu.

[appbox appstore id1039012834 oldprice=“59Kč“]

MoodKit
Aplikace MoodKit vám pomůže vylepšit vaši náladu. Stane se vaším kapesním psychologem a udělá z vás odborníka na vaše vlastní pocity. Změny své nálady můžete přehledně zaznamenávat.

[appbox appstore id427064987 oldprice=“149Kč“]

Remote
S aplikací Remote můžete svůj iPhone či iPad rychle a snadno proměnit ve flashdisk pro váš Mac. Díky Remote získáte plný přístup k souborům ve vašem Macu, své iOS zařízení můžete také používat ke streamování videa nebo prohlížení fotografií či dokumentů.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“89Kč“]

iDigital Desk Clock
Aplikace iDigital Desk Clock přinese staré dobré digitální hodiny na displej vašeho iOS zařízení. Realisticky vyhlížející hodiny mají neuvěřitelně jednoduché uživatelské rozhraní, podporují dva režimy zobrazení a jsou zcela bez reklam.

[appbox appstore id1020802152 oldprice=“29Kč“]

Honest Weather
Aplikace Honest Weather vám vždy přesně řekne, jak se v aktuálním počasí budete cítit, a to opravdu zábavným způsobem. Znění jednotlivých vět můžete libovolně měnit, aplikace nabízí přehled počasí až na pět dní dopředu.

[appbox appstore id1020801704 oldprice=“29Kč“]

He Likes the Darkness

Přeskakujte po plošinách, sbírejte hvězdy a mince a snažte se vyhnout všem nepřátelům. V nabídce máte 5 různých postav a 100 levelů, na online žebříčku můžete sledovat své pokroky.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“59Kč“]

Super Lines
Klasická arkádová hra přichází na iOS zařízení. Jak dlouho vydržíte? Hra nabízí 4 rozdílné módy včetně survival módu nebo verze pro dva hráče.

[appbox appstore id504481239 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 11917

Dnes nejčtenější

.