Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Civilization® VI

Nyní máte možnost stáhnout si exkluzivní hru, která je v poslední době velmi populární, za skvělou cenu. Za úkol budete mít rozšiřování své mapy, čelit svým protivníkům a postarat se o vybudování co největší cizilizaci se správnou kulturou a historií.

[appbox appstore id1123795278 oldprice=“1499Kč“]

RapidPack

RapidPack je jednoduchý software pro automatické překlenutí. Pokud chcete ukládat svá data a rozdělovat je na více disků, hravě vám s tím pomůže. Velikosti souborů mohou být volně zadány na každý soubor zvlášť, můžete si ale také zvolit jednu výchozí, která bude automaticky použita pokaždé, pokud neučiníte jinak. Velmi užitečné!

[appbox appstore id1124362971 oldprice=“149Kč“]

TV Streams – Watch Live IPTV

Nejjednodušší způsob, jak použít vaše Apple zařízení na sledování televizního vysilání. Staší si jen stáhnout TV Streams, pomocí seznamu skladeb importovat požadované kanály a nechat je všechny automaticky synchronizovat s iCloudem. Jednoduché, ale přesto bez chyb!

[appbox appstore id1181863013 oldprice=“79Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Nuclear Dawn

Northgard

[appbox steam simple 466560 oldprice=27,99€]

Templar Battleforce

[appbox steam simple 370020 oldprice=9,99€]

Colortone

[appbox steam simple 375320 oldprice=0,79€]

imac fb

Dnes nejčtenější

.