Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

InstaWeb
Aplikace InstaWeb pro iOS vám umožní ukládat různé webové stránky ve formátu PDF pro prohlížení offline. Převod probíhá snadno a rychle a jeho výsledek můžete sdílet e-mailem, na DropBoxu, přes SkyDrive či Google Drive, nebo jej vytisknout přes AirPrint tiskárnu.

[appbox appstore id581643426 oldprice=“59Kč“]

 

Solar System Scope
Solar System Scope je zábavným způsobem, jak prozkoumávat a objevovat sluneční soustavu a okolní vesmír. Aplikace nabízí řadu zajímavých simulací a umožní vám lépe pochopit systém fungování vesmíru. Je observatoří, 3D encyklopedií i zábavným vědeckým nástrojem pro každého.

[appbox appstore id863969175 oldprice=“59Kč“]

ComboTranslator
Díky aplikaci ComboTranslator můžete překládat simultánně s Google Translate, Microsoft Translator, Yandex Translator a Baidu Translate. Výsledné překlady můžete sdílet s dalšími uživateli.

[appbox appstore id1031029942 oldprice=“29Kč“]

Translator – My Translator and Dictionary
Translator Free vám umožní přeložit vše, co právě říkáte, do 90 jazyků. Jedná se o překlad v reálném čase, kdy stačí do telefonu říkat vše, co potřebujete přeložit.

[appbox appstore id1020639791 oldprice=“59Kč“]

PNG <-> JPG
Díky této aplikaci můžete provádět převod obrázků z formátu PNG do formátu JPG a naopak. Převod probíhá ve dvou jednoduchých krocích a proces nemá vliv na kvalitu fotografie. Původní snímek zůstává nedotčen.

[appbox appstore id1151383174 oldprice=“59Kč“]

Stress Guide
Znát své limity – jak fyzické, tak i psychické – je velice důležité. Aplikace Stress Guide vám pomůže odhalit úroveň vašeho stresu a naučí vás, jak se s ním vypořádat.

[appbox appstore id1105883821 oldprice=“29Kč“]

Morphopolis
Vydejte se na fantastickou cestu transformace a objevujte neobjevené v této unikátní adventuře. Čekají vás zajímavé hádanky, skládačky, minihry i sbírání nejrůznějších předmětů.

[appbox appstore id731085581 oldprice=“59Kč“]

Onirim
Onirim je virtuální karetní hra, v níž hrajete za Dreamwalkera, ztraceného v záhadném labrintu. Vaším úkolem je odhalit tajemné dveře dříve, než vám vyprší čas.

[appbox appstore id1191315610 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 123

Dnes nejčtenější

.