Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SleepyFan
SleepyFan pro iOS je výkonná, plně přizpůsobitelná aplikace, která vám pomůže zakrýt nežádoucí zvuky, abyste mohli zlepšit a zintenzivnit svůj spánek. Její vývojáři vycházejí z faktu, že miliony lidí po celém světě s k lepšímu usínání pouštějí větrák. Právě jeho zvuk dokáže SleepyFan věrně napodobit.

[appbox appstore id895207364 oldprice=1,99$]

DayGram
Daygram je jednoduchý deník pro iOS zařízení, založený na principu minimalismu. Pomůže vám nejenom zaznamenávat vaše každodenní myšlenky, ale poskytne vám i vhled do vašeho životního stylu.

[appbox appstore id977949232 oldprice=0,99$]

EXIF Viewer
EXIF Viewer je aplikace, určená nejenom profesionálním fotografům. Umožňuje odstranit z fotografií EXIF metadata včetně GPS informací, dokáže ale tato data také zobrazit.

[appbox appstore id944118456 oldprice=2,99$]

Hide it Pro
S aplikací Hide it Pro můžete bezpečně a spolehlivě skrýt vybrané fotografie a videa. Skrytý obsah bude chráněný uzamčenou obrazovkou. Aplikace umožňuje vytváření neomezených alb a přidávání obsahu z galerie fotoaparátu, iTunes nebo přímo z aplikace Fotoaparát.

[appbox appstore id523488488 oldprice=0,99$]

Adrian James Bootcamp
Aplikaci Adrian James Bootcamp někteří označují za nejtěžší patnáctiminutový bootcamp na planetě. Pomůže vám navýšit sílu, spálit tuk a získat mnohem více energie. Cviky nevyžadují žádné doplňky, za jejich provádění v osmitýdenní výzvě získáváte motivační body.

[appbox appstore id575922690 oldprice=2,99č]

Smart Coin
Smart Coin je chytrý mobilní převaděč měn pro iOS zařízení. Poskytuje jednoznačné, jasné, přesné a rychlé výsledky a potěší zejména ty, kteří nestojí o žádné dodatečné funkce ani informace. Aplikace je zcela bez reklam.

[appbox appstore id502182129 oldprice=0,99$]

Honest Weather
Aplikace Honest Weather nabízí netradiční a zábavnou předpověď počasí. Své pocity z aktuálního stavu počasí můžete také vtipnou formou sdílet se svými přáteli.

[appbox appstore id1020801704 oldprice=0,99č]

iOS Apps 12

Dnes nejčtenější

.