Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Mic Room
Mic Room je výkonná a jednoduchá aplikace pro váš iPhone i iPad. Nabízí virtuální kolekci některých nejpopulárnějších modelů mikrofonů, takže budete mít vždy po ruce možnost široké škály zvuků.

[appbox appstore id998483107 oldprice=“249Kč“]

Photo Tangler
PhotoTangler Collage Maker je aplikace, která z vašich fotografií vytvoří působivé koláže. Navíc umožňuje setřít přechody mezi jednotlivými snímky.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“89Kč“]

Extreme Week Calendar
Extreme Week Calendar je odlehčená verze populární aplikace Extreme Agenda. Nabízí uživatelům sedmidenní přehled všech aktivit, naplánovaných schůzek a připomínek, a řadu funkcí, které v běžném kalendáři nenajdete.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“59Kč“]

Interactive Tutorials for Photoshop CC

Učení hrou – to je přesně to, co aplikace Interactive Tutorials for Photoshop nabízí. Učíte se napodobováním gesty, díky čemuž si jednotlivé postupy osvojíte lépe a zábavněji, než koukáním na videa nebo čtením knih.

[appbox appstore id794405356 oldprice=“149Kč“]

Time Manager
Time Manager vám nabízí jednoduchou cestu k udržení přehledu o vašich denních aktivitách. Jediným dotykem se dostanete k vašim denním úkolům, které můžete jednoduše spravovat.

[appbox appstore id989641734 oldprice=“59Kč“]

 Picture Perfect
Picture Perfect je zábavná a jednoduchá cesta k tvorbě krásných fotografií v průběhu několika málo sekund. Můžete použít profesionálně navržené filtry, kreativní samolepky i rámečky.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“59Kč“]

Ben the Bunny
Aplikace Ben the Bunny nabízí bohatou přehlídku skvělých králičích samolepek pro všechny příležitosti. Čeští tvůrci prohlašují, že dlouho chtěli uživatelům přinést něco úžasného, roztomilého. Uvědomili si, že není nic lepšího, než králíček – a nyní ho máte na samolepkách k dispozici i vy.

[appbox appstore id1214625681]

iOS APPS 24

Dnes nejčtenější

.