Zavřít reklamu

Nový iPhone X se ještě ani nedostal do prodeje a už tu máme první informace o jeho nástupci. Podle The Korea Herald si Apple již zajišťuje dodávky displejů a dalších komponent pro druhou generaci „desítkového“ iPhonu, kterou by se měl kalifornský gigant pochlubit příští rok. Podle zdrojů se ale neukáže jen iPhone X s 5,8palcovým displeje, ale po jeho bok se postaví i větší bráška iPhone X Plus, který by měl údajně disponovat 6,4 palcovým OLED panelem.

O dodávky OLED displejů se opět postará Samsung resp. jeho divize Samsung Display. Přidat by se ale měli i někteří další doposud nespecifikovaní výrobci, kteří spolu se Samsungem začali s předčasnou produkcí panelů pro budoucí iPhone dříve než obvykle. Applu by se díky diverzitě výroby mezi ostatní výrobce mělo podařit mít příští rok při zahájení prodejů dostatečný počet telefonů, aby uspokojil poptávku. Nicméně na podobné předpovědi je ještě brzy, protože vývoj a výrobu telefonů mohou zkomplikovat i problémy s jinými komponentami, než jsou displeje.

Co se designu týká, neměl by se iPhone X Plus oproti letošnímu modelu, a ani ve srovnání s jeho připravovaným menším sourozence, nijak výrazně lišit. Ostatně v současné době víme jen o větší uhlopříčce displeje a žádné jiné podrobnosti o připravovaných vlajkových modelech zatím nejsou známy. I přesto ale zahraniční server iDropNews spolu s designérem Benjaminem Geskinem přináší první rendery, jak by mohl iPhone X Plus v porovnání s klasickým iPhonem X vypadat. Koncept nám především ukazuje to, o kolik bude Plusko větší než jeho menší brácha. Na rendery se můžete mrknout v galerii na začátku článku.

iPhone X Plus FB

Dnes nejčtenější

.