Zavřít reklamu

Počínaje dneškem odstartovaly v zahraničí prodeje nového iPhonu 8, iPhonu 8 Plus, Apple Watch Series 3 a Apple TV 4K. Prodeje však byly zahájeny v zemích spadajících do první vlny, kam Česká republika ani Slovensko nepatří (vyjímaje nové Apple TV, ta se začala v ČR prodávat už dnes). U nás startují prodeje přesně za týden v pátek 29. září a ačkoli u nás předobjednávky Apple vůbec nezahájil, čeští a slovenští Apple Premium Reselleři je spustili právě dnes.

iPhone 8 a 8 Plus si tak můžete předobjednat například u iStores (českýslovenský), na Alze, u Mobil Pohotovost a stejně tak na Smarty. Všichni hlásí, že prodeje startují příští pátek, ale zdá se, že ne všechny kapacitní a barevné varianty budou dostupné.

Problém bude s 256GB variantou, a to především u iPhonu 8 Plus, který dorazí do Čech pravděpodobně až za měsíc. V případě iPhonu 8 s 256GB úložištěm to „jen“ vypadá na týdenní zpoždění. Podobný problém bude pravděpodobně i se Space Gray, která na rozdíl od zbylých dvou barev dorazí o týden později, kupodivu ale jen u menšího modelu. iPhone 8 ve vesmírně šedé (64 GB) by měl být dostupný už příští týden. Informace o dostupnosti jsou převzaty od jednoho z výše uvedených prodejců.

iPhone 8 iPhone 8 Plus FB

Dnes nejčtenější

.