Zavřít reklamu

Americký deník The Wall Street Journal uvádí, že problémy spojené s výrobou iPhonu X byly způsobeny nerovnovážnými dodávkami komponentů zvaných Romeo a Julie. Zpráva, která cituje zdroje obeznámené se situací, tvrdí, že cupertinská společnost potřebovala více času na sehnání modulů Romeo, jichž bylo podstatně méně než modulu Julie. Jedná se o části nové TrueDepth kamery, které slouží k rozpoznávání obličeje.

Takzvaný Romeo modul údajně zahrnuje bodový projektor, který přenáší více než 30 tisíc neviditelných bodů a vytváří přesnou hloubkovou mapu tváře, zatímco modul Julie obsahuje infračervenou kameru, která slouží k analýze.

Začátkem tohoto týdne analytik Ming-Chi Kuo z KGI Securities prozradil, že systém TrueDepth je skutečně obrovskou překážkou ve výrobě prémiového iPhonu X. Článek si můžete přečíst přímo zde.

Jeden ze zdrojů deníku The Wall Street Journal uvedl, že montážní proces probíhá nyní hladce, ale problémy s výrobou zvyšují obavy, že se prodlouží nedostatek iPhonu X.

Předobjednávky na iPhone X budou spuštěny už 27. října, přičemž do rukou prvním zákazníkům se zařízení dostane 3. listopadu.

iPhone X back MKBHD FB

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.