Zavřít reklamu

Po menší odmlce vám opět přinášíme přehled zajímavých filmových novinek na streamovací platformě Disney+, kterými si můžete zpříjemnit víkend. Tentokrát se můžete těšit například na strašidelně-zábavný snímek Grimcutty, další přírůstek do spider-manovské sbírky na Disney+ nebo na marvelovského Vlkodlaka – Nočního lovce.

Grimcutty

Dospívající dívka a její malý bratr z předměstí musí zastavit děsivý internetový meme, který oživila hysterie jejich rodičů.

Vlkodlak: Noční lovec

Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců monster a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu. Při podivném a děsuplném vzpomínání na vůdcův život jsou lovci vyzvání k tajemnému a smrtonosnému soupeření o mocnou relikvii. Čeká je noční lov, který je nakonec přivede tváří v tvář nebezpečnému monstru.

Rosalina

„Rosalina“ je svěžím a vtipným pojetím klasického Shakespearova milostného příběhu „Romeo a Julie“. Je vyprávěno z pohledu Juliiny sestřenice Rosaliny, která je zároveň bývalou Romeovou láskou. Když Romeo pozná Julii a začne se o ni ucházet, zlomí to Rosalině srdce, a tak se rozhodne zničit lásku slavného páru a získat Romea zpět.

Spider-Man 3

Peter Parker má konečně dívku svých snů, Mary Jane Watsonovou, a městem New York City zmítá Spider-mánie! Když ale podivný mimozemský symbiont zbarví oblek Spider-Mana načerno, jeho nejtemnější démoni vyjdou najevo a změní Spider-Mana uvnitř i navenek. Spider-Mana čeká boj o život proti smrtící směsici padouchů – vražedný Sandman, Venom a New Goblin – a také nepřítel v něm samotném.

X/Onerated

Profil Muhammada Abdula Azíze, muže, který byl neprávem odsouzen za vraždu Malcolma X. První televizní rozhovor s Azizem od jeho propuštění. Speciál přibližuje šokující vraždu Malcolma X v roce 1965, Azizovo desetiletí za mřížemi a v podmínce a zničující dopad na Azizovu rodinu.

Dnes nejčtenější

.