Zavřít reklamu

Zdraví. Aplikace, kterou má určitě mnoho z vás na ploše ve složce na „nepotřebné harampádí“. Věděli jste ale, že zrovna tato aplikace vám může jednoho dne zachránit život? V této aplikaci si můžete nastavit veškeré své zdravotní detaily, od váhy a výšky, přes krevní skupinu až po různé zdravotní problémy a alergie. Pojďme se spolu na to podívat.

Jak doplnit detaily do aplikace

V případě, že jste aplikaci otevřeli poprvé, stačí si projít jednoduchým průvodcem. V případě, že jste jednoduše průvodce někdy v minulosti přeskočili – otevřete aplikaci Zdraví a vpravo dole zvolte z nabídky Zdravotní ID. V pravém horním rohu nyní tapněte na Upravit. Otevře se vám nastavení Zdravotního ID. První možnost, což je Zobrazit při uzamčení, doporučuji zapnout. Kdykoliv, když pětkrát zmáčknete Power Button, nezobrazí se klasická obrazovka pro vypnutí telefonu, ale zobrazí se taktéž slidery pro otevření Zdravotního ID, které si teď nastavujeme, a nebo si kdykoliv můžeme zavolat Tíseň SOS.

Vyplnění informací

Do Zdravotního ID vyplníme tedy všechny informace, které by měli záchranáři v případě našeho neštěstí vědět. Určitě zadejte alespoň ty nejzákladnější informace, jako je jméno, datum narození, váha a výška. Poté už jen stačí ostatní kolonky vyplňovat v případě, že máte například nějaký problém či alergii na nějaké léky apod. Taktéž určitě není od věci vyplnit si Nouzové kontakty buď na manžele / manželku nebo na rodiče. Kdykoliv totiž aktivujete službu Tíseň SOS, právě tyto kontakty dostanou SMS o této skutečnosti. K této zprávě se přidá také vaše poloha.

Tímto jsme si vytvořili naše Zdravotní ID, které může pomoci záchranářům. Nezbývá nic jiného než jen doufat, že tuto aplikaci v budoucnu nebudete potřebovat.

zdravotní id

Dnes nejčtenější

.