Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

LeechTunes
Milujete Apple Music? Vylepšete svůj zážitek z poslechu hudby s aplikací LeechTunes pro iOS. LeechTunes vám umožní poslech vašich oblíbených skladeb z Apple Music s přizpůsobitelným ovládáním gesty a personalizovaným rozhraním.

[appbox appstore id345439314 oldprice=“59Kč“]

MediaMonster
V dnešní době není žádný problém zachytit a nahrát jakékoliv okamžiky bez omezení. Aplikace MediaMonster vám dá možnost nahrávat video a pořizovat fotografie, aniž by ztlumila jakékoliv venkovní zvuky.

[appbox appstore id876314777 oldprice=“59Kč“]

Remote Drive for Mac
Proměňte svůj iPhone či iPad v bezdrátový flash disk pro váš Mac. Díky Remote Drive for Mac získáte plný přístup k souborům na vašem Macu. Prostřednictvím svého iOS zařízení můžete streamovat video, prohlížet fotografie a dokumenty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“89Kč“]

Night Mode Camera
Night Mode Camera vám umožní pořídit kvalitní, realistické fotografie i videa i při zhoršených světelných podmínkách. Aplikace disponuje vlastní knihovnou a možností sdílet fotografie a videa nejen na sociálních sítích.

[appbox appstore id635717655 oldprice=“59Kč“]

Easy Spending
Více než milion spokojených uživatelů se shodne na tom, že Easy Spending je skvělým způsobem, jak spravovat a kontrolovat své osobní finance. Mějte své výdaje a příjmy pod kontrolou.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“59Kč“]

7 Planets
7 Planets je logická hra, v níž je vaším úkolem správně seřadit dřevěné koule. Máte jich k dispozici 28 v 7 barvách, které musíte zarovnat do odpovídajících řad.

[appbox appstore id478895559 oldprice=“89Kč“]

Six Towers
Jednoduchá, ale skvělá a vysoce návyková puzzle hra pro iOS Six Towers vám nabízí nespočet výzev. Dokážete postavit šestici věží v přesném pořadí?

[appbox appstore id456557779 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 11817

 

Dnes nejčtenější

.